PRO-haku

On aika pyöräyttää käyntiin tämän vuoden pienryhmäohjaajahaku! Haluatko olla mukana ohjaamassa ja auttamassa uusia fukseja tai maisterivaiheen fukseja tutustumaan akateemisen maailman saloihin ensi syksynä? Mikäli vastasit kyllä, on sinusta ainesta pro:ksi!

Valitut ohjaajat koulutetaan, joten tyhjin käsin ei hommaan tarvitse ryhtyä. Lisäksi ohjauksesta saa palkkioksi rahallisen korvauksen, opintopisteitä sekä mukavan annoksen kokemusta. Ohjaustunteja tulee pitää 10-15 tuntia ja niistä maksetaan 13,7e tunnilta. Opintopisteitä saa ensimmäisestä pienryhmäohjauksesta 3op ja mikäli olet toista tai useampaa kertaa pienryhmäohjaajana, voit lisäksi saada 1-5op!

Ohjaajaksi hakeminen tapahtuu laittamalla minulle täytetty hakulomake sähköpostilla (fuksivastaava@blanko.fi). Hakulomake löytyy täältä: http://www.oulu.fi/external/ohjaus/PRO_hakemus.pdf

Hakuaika päättyy 30.1. klo 18:00. Hakijoille järjestetään haastattelut laitoksen tiloissa viikoilla 6 ja/tai 7. Ilmoitan tarkemmat aikataulut myöhemmin hakeneille.

Mikäli ilmenee kysymyksiä, niin allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä mailitse (fuksivastaava@blanko.fi) tai vaikka ircissä (Mafuko).

 

Viimeksi päivitetty: 29.1.2015