Haluan opiskella englannin kieltä

Englannin kieli

Englannin kieli, Kielten ja kirjallisuuden tutkinto-ohjelma, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v)
 

Englannin kielen asiantuntijuus auttaa ymmärtämään monikulttuurisen vuorovaikutuksen kompleksisuutta sekä ihmisen roolia muuttuvassa maailmassa. Kieli on paljon muutakin kuin vain puhutun ja kirjoitetun kielen vivahteita. Se on ihmisten välistä kanssakäymistä, jolla on monipuolisia vaikutuksia ympäröivään yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

  • Olet osa kansainvälistä ja monikulttuurista yhteisöä, jossa on henkilöstöä ja opiskelijoita eri maista.
  • Sinulla on erinomaiset työllisyysnäkymät.
  • Opiskelijavaihto on luonteva osa opintoja

Haluatko vuorovaikuttamisen ammattilaiseksi?

Ymmärrämmekö todella toisiamme ja eri kulttuureja vai luulemmeko vain? Yhteiskunta ja yritysmaailma tarvitsevat todellisia kielten ja kulttuurien huippuosaajia nyt enemmän kuin koskaan.

Ratkaisuja monikulttuurisen vuorovaikutuksen ja kielenoppimisen haasteisiin

Oppiaineen opetus- ja opiskelukieli on englanti. Opintosi koostuvat kieleen, kielenoppimiseen, kirjallisuuteen ja kulttuuriin liittyvistä kursseista, jotka toteutetaan yleissivistävällä otteella työelämän tarpeita silmällä pitäen. 

Teknologia on keskeisessä roolissa kielen asiantuntijoiden työssä. Kursseilla pääset käsittelemään teknologian käyttöä ja soveltamista osana asiantuntijan tai opettajan työtä. Voit myös osallistua erilaisiin teknologiahankkeisiin opetusvierailujen ja tutkimusyhteistyön kautta. Opit siis ratkaisemaan laaja-alaisesti erilaisia kielen oppimiseen ja teknologian käyttöön liittyviä haasteita. 

 

 

42

aloituspaikkaa

 

246

eri työnimikettä

 

180 op

sivuaineopintoja ja muita valinnaisia opintoja

 

Kasva monitaitoiseksi vuorovaikutuksen asiantuntijaksi

Saat tutkinto-ohjelmasta kirjon ammatillisia valmiuksia, joita voit laajentaa sivuainevalintojen, opiskeluaikaisen harjoittelun sekä koulutuksen työelämäyhteyksien avulla. Ammatillinen kehityspolkusi ei rajoitu kapeille urille, vaan saat perustan elinikäiselle kehittämiselle ja joustaville urapoluille muuttuvassa maailmassa. Kieliasiantuntijana tai kieltenopettajana voit työskennellä monenlaisissa yhteisöissä sekä vuorovaikutuksessa erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi:

  • opettaja
  • kieliasiantuntija
  • toimittaja
  • suunnittelija
  • kouluttaja.

 

 

Kiinnostuitko englannin kielestä?

Lue lisää ja hae Opintopolussa