e-Forms - Oulun yliopiston sähköinen lomakejärjestelmä

e-Forms - sähköiset lomakkeet - on Oulun yliopiston sähköinen lomakejärjestelmä, jossa voidaan tehdä hakemuksia, esityksiä ja ilmoituksia.

Käytettävissä olevat lomakkeet

Kirjautuminen

• Kirjaudu palveluun osoitteessa https://eforms.oulu.fi.
  • Valitse ensimmäisellä kirjautumissivulla kohta "Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttääksesi sähköisiä lomakkeita" (Kuva 1). Tämän jälkeen avautuu sivu, jossa vaihtoehtoina on kirjautua yliopiston O365-tunnuksella tai Suomi.fi-tunnistuspalvelun avulla.

Kuva 1. Lomakepalvelun kirjautumissivu.

Sisältö

• Lomakepalvelua on helpompi käyttää tietokoneella kuin mobiililaitteella/puhelimen selaimella, koska e-Formsille ei ole saatavilla erillistä mobiilisovellusta.
  • Älä käytä Internet Explorer (IE) -selainta, koska sitä ei enää tueta ja lomakkeet eivät toimi selaimella oikein.
  • Suora linkki lomakkeelle toimii vain, jos  olet jo kirjautuneeena selaimessa e-Forms-järjestelmään; muuten sivu ilmoittaa, ettei sinulla ole pääsyoikeuksia sivulle.
  • Kun lopetat palvelun käytön, muista kirjautua ulos , etenkin jos käytät palvelua yhteiskäytössä olevalla tietokoneella. "Kirjaudu ulos" -painike on sivun oikeassa yläkulmassa.

Ohjeita

Kuva 2. Lomakepalvelun etusivu.

Henkilötietojen käsittely lomakejärjestelmässä

Lue miten Oulun yliopisto käsittelee henkilötietojasi, kun käytät e-Forms -palvelua.

Campus ICT -tukipalvelu

Voit kääntyä Campus ICT -tukipalvelun puoleen kaikissa Oulun yliopiston (OY) ja Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ICT-palveluihin liittyvissä asioissa.

• eForms järjestelmään liittyvissä asioissa saat parhaiten apua lähettämällä sähköpostia otsikolla "eForms" osoitteeseen ict@oulu.fi.
  • Palvelupyyntöihin vastataan pääsääntöisesti arkisin klo 8 - 15:45.