Aitoluonnon järjestämä tutkimustiistai

Kajaanin yliopistokeskuksen tutkijat esittelevät tutkimustuloksiaan Aitoluonnon järjestämässä tutkimustiistaissa 6.6.2023. Aitoluonto järjestää jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina tunnin mittaisen webinaarin ajankohtaisista elintarviketutkimuksista. Tänä keväänä aiheena on ollut esimerkiksi kuusenkerkän keräys, logistiikka ja ravinteiden säilyminen kuluttajalle saakka.
Kajaanin yliopistokeskuksen tuotekehityksen tuloksia
Kajaanin yliopistokeskuksen elintarviketutkimuksen tuotoksia

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Verkkotapahtuma

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tutkimustiistaissa 6.6.2023 on vuorossa Kajaanin yliopistokeskuksen tutkijat Elisa Tikkanen ja Tuomas Niskanen. Elisa esittelee kansainvälisessä SustainIT-hankkeessa toteutetun kuluttajatutkimuksen tuloksia, jossa selvitettiin kuluttajien maito- ja lihatuotteiden ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä ja ICT:n käyttöä elintarvikeostoissa. Tuomaksen esitys pohjaa LuoPro-hankkeen tutkimustuloksiin, jossa on ollut tutkimuskohteena Nokkos Companyn kombucha-juomat. Suomalaisen yrityksen tuotteissa on perustana nokkonen ja tuotteet maustetaan metsän yrteillä. Tuomaksen esitys lähestyy aihetta tulokulmasta, kuinka probioottisina yrityksen kombucha-juomia voidaan pitää.

Esityksiä pääsee seuraamaan osoitteessa: https://aitojamakuja.fi/event/ruokasektorin-tutkimustiistai-infot-9/. Esityksiä voi katsoa myös webinaarin jälkeen kahden viikon ajan YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/@Aitojamakujafi.

Tervetuloa linjoille tiistaina 6.6.2023 kello 9.

Viimeksi päivitetty: 25.5.2023