Lukuvuosi-ilmoittautumistiedon muutokset

Läsnäoloilmoittautumisesi voit peruuttaa ja vaihtaa poissaoloksi ottamalla yhteyttä oman tiedekuntasi Koulutuksen lähipalveluihin. Syyslukukauden tai koko lukuvuoden läsnäolevaksi ilmoittautumisen voit perua viimeistään 13.9. ja kevätlukukauden osalta läsnäolevaksi ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 31.1.

Poissaolon voi muuttaa läsnäoloksi milloin tahansa lukuvuoden aikana. Ilmoittautumisajan ollessa käynnissä, voit tehdä muutoksen OILIssa, muuna aikana olethan yhteydessä Koulutuksen lähipalveluihin.

Läsnäolon muuttaminen poissaoloksi

Läsnäolon voi muuttaa poissaoloksi vain ilmoittautumisaikana. Syyslukukauden läsnäolon voi muuttaa poissaoloksi 13.9 mennessä. Kevätlukukauden läsnäolon voi muuttaa poissaoloksi 31.1. mennessä. Muutosta ei voi tehdä itse OILI:ssa, vaan ilmoitus läsnäolon muuttamisesta poissaoloksi tehdään koulutuksen lähipalveluihin. Voit anoa jäsenmaksua tämän jälkeen takaisin ottamalla yhteyttä ylioppilaskunnan jäsenpalveluihin mahdollisimman pian.

Uuden opiskelijan ollessa kyseessä, poissaoloilmoittautumiseen tulee olla lakiperusteinen syy. Jos olet ensimmäisen vuoden opiskelija, toimita ilmoittautumislomake sekä todistus poissaoloon oikeuttavasta lakisääteisestä syystä koulutuksen lähipalveluihin.

Lisätietoa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun (YTHS) palautuksesta Kelan sivuilla.

Poissaolon muuttaminen läsnäoloksi

Poissaoloilmoittautumisen voi muuttaa läsnäoloksi milloin tahansa kuluvan lukuvuoden aikana. Syyslukukauden ilmoittautumisen muutos on tehtävä viimeistään 31.12. ja kevään poissaolon voi muuttaa läsnäoloksi 31.5. saakka. Ilmoittautumisaikoina muutoksen voi tehdä OILI:ssa, muina aikoina olethan yhteydessä koulutuksen lähipalveluihin.

Ylioppilaskunnan jäsenmaksu tulee maksaa ensisijaisesti OILI:ssa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos sinulta puuttuvat yliopiston käyttäjätunnukset, verkkopankkitunnukset tai molemmat, voit maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun tilisiirtona, jolloin maksusta on toimitettava kuitti opiskelijapalveluihin ilmoittautumisen rekisteröintiä varten. Ota tarvittaessa yhteyttä osoitteeseen toimisto@oyy.fi jos et ole varma miten toimia.