Café Lingua

Cafe Lingua on Kieli- ja viestintäkoulutuksen sekä Erasmus student Networkin eli ESN:n järjestämä kohtaamispaikka suomalaisille ja vaihto-opiskelijoille eri kielipöytien ääressä.

Tapaamiset

Tule tapaamaan vaihto-opiskelijoita ja kehittämään kielitaitoasi natiivin kanssa rennosti ja hauskasti. Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista ja opiskelijoita kiinnostavista asioista, pelataan lautapelejä ja parannetaan maailmaa kielellä kuin kielellä.

Kielipöytiä muodostuu osallistujien mukaan, tyypillisesti ainakin seuraavista kielistä: suomi, englanti, saksa, venäjä, ranska, espanja, italia, portugali, japani, ruotsi, kiina ja arabia.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle!  Café Lingua -tapaamiset järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen.  Osallistuthan tapahtumiin vain terveenä! 

Aikataulu syksy ja kevät

Tapaamiset keskiviikkoisin klo 17 - 19.  

Syyslukukauden ensimmäinen tapaaminen 15.9. 2021. Viimeinen tapaaminen 15.12. 2021.

Paikkana Ravintola Napa (Linnanmaan kampus)

Kulttuuripassi

Osallistumalla Cafe Lingua -iltoihin voit saada opintopisteitä! Pyydä oma kulttuuripassisi Café Linguan ohjaajilta ja kerää siihen merkintä joka osallistumiskerralta.

Kerättyäsi 13 merkintää kirjoita loppuraportti, toimita passi ja tulostettu raportti kieli- ja viestintäkoulutukseen yliopisto-opettaja Katrin Korkalaiselle, katrin.korkalainen at oulu.fi.  Kun opettaja on hyväksynyt raportin, saat 2 opintopistettä.

Koordinaattoripassi

Toimimalla Café Lingua -iltojen ohjaajana voit ansaita 2 op lukukaudessa / 4 op lukuvuodessa. Nouda koordinaattoripassi yhteyshenkilöltä ja kerää siihen merkinnät ohjauskerroilta (8/lukukausi). Kirjoita lopuksi yhden sivun raportti. Toimita passi ja loppuraportti kieli- ja viestintäkoulutukseen yliopisto-opettaja Katrin Korkalaiselle, katrin.korkalainen at oulu.fi.

Yhteystiedot

Café Lingua -yhteyshenkilö:  Katrin.Korkalainen@oulu.fi

ESN Oulu - Erasmus Student Network Oulu Ry: https://www.facebook.com/esnoulu/