Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina on moderni, eläväinen kaupunkihotelli kävelykatu Rotuaarin varrella, kaupungin sydämessä. Monipuolinen ravintolamaailma hotellin välittömässä läheisyydessä täydentävät palvelukokonaisuutta.

HTTS-osallistujille

Original Sokos Hotel Arina tarjoaa palveluitaan kaupungin sydämessä HTTS konferenssiin osallistujille 50 huoneen vuorokausikiintiön ajalle 21.-23.9.2022, joka mahdollistaa majoittumisen hotellin Standard huoneissa hintaan

  • 95 € / yhden hengen huone / vrk
  • 115 € / kahden hengen huone / vrk

Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunavuorojen ja kuntoiluhuoneen käyttö. Huoneet ovat käytössänne tulopäivänä klo 15:00. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä. Kaikki huoneet ovat fyysisesti kahden hengen huoneita, huonehinta määräytyy majoittujien henkilömäärän mukaan. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, mikäli hintoihin sisältyvään arvonlisäveroon tulee muutoksia. Tutustu hotelliimme nettisivuilta: http://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina

Varaukset tulee tehdä 31.8.2022 mennessä käyttäen kiintiötunnusta BHTTS2022www.sokoshotels.fi – sivuston kautta.

Huoneet voi varata nettisivuiltamme ennakkoon sovitulla lyhyellä kiintiötunnuksella (yllä). Lisäksi huonevarauksia voi tehdä suoraan myyntipalvelusta joko puhelimitse 08312 3111 tai sähköpostitse sales.oulu@sokoshotels.fi. Kiintiöhuoneiden varaamisen tulee tapahtua ennen 01.09.2022, jonka jälkeen huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaisesti päivän hinnalla. Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse.

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja/ huoneita kolmannelle osapuolelle ilman hotellin suostumusta.