TiiM - Yritystiimien oppimisen ja yhteistyön metataitojen kehittäminen

TiiM-hankkeessa rakennetaan toimintamalli yritystiimien oppimisen ja yhteistyön metataitojen kehittämiseen. Metataidot ovat tiimityön strategiataitoja, joiden avulla tiimi pystyy esimerkiksi tunnistamaan ja ratkaisemaan tiimityöskentelyn haasteita. Toimintamallin tavoitteena on vahvistaa tuottavaa ja hyvinvointia tukevaa tiimityöskentelyä.

Rahoittajat

TiiM- project photo, hybrid team coaching session

Projektin tiedot

Projektin kesto

Rahoittaja

Euroopan rakenne- ja investointirahastot - ESR

Projektin koordinaattori

Oulun yliopisto

Yhteyshenkilö

Projektin kuvaus

TiiM-hankkeen tavoitteena on rakentaa valmennuskonsepti, jossa yritystiimeille tarjotaan teknologiaa hyödyntävää konsultoivaa ohjausta  tiimityöskentelyn metataitojen kehittämiseen.

TiiM-valmennukseen osallistuvat tiimit oppivat tiedostamaan ja kehittämään metataitojaan. Metataidot ovat tiimityön strategiataitoja, joiden avulla tiimi pystyy esimerkiksi tunnistamaan ja ratkaisemaan tiimityöskentelyn haasteita.  Valmennuksessa tiimi saa tiimitason palautetta ja konkreettisia työkaluja tiimityöskentelyn ongelmien ratkomiseen.

Tiimikohtaisen valmennuksen lisäksi hankkeessa järjestetään koulutustilaisuuksia, joiden tavoitteena on hankkeessa kehitettävän toimintamallin levittäminen laajempaan käyttöön.

Innovatiivinen toimintamalli hyödyntää Oulun yliopiston LeaF-infrastruktuurin korkeatasoista teknologiaa sekä oppimisen ja vuorovaikutuksen tutkimusasiantuntijuutta. Hanke kohdistuu aloille, joilla on tapahtunut rakenteellisia muutoksia yksilökeskeisestä työstä kohti tiimeissä tehtävää luovaa tietotyötä.

Kehittämishanketta rahoittaa  Euroopan sosiaalirahasto ja toteutuksesta vastaa Oulun yliopiston  Oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikkö sekä Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu.

Projektin koulutukset

Monikulttuurisen tiimityön johtamisen työpaja

Miten menestyksekäs monikulttuurinen tiimi toimii? Mitä vahvuuksia ja haasteita monikulttuurisuus tuo tiimityölle? Millaista on monikulttuurisen tiimin ongelmanratkaisu?

Työpajan tavoitteena on jakaa asiantuntemusta ja tarjota osallistujille käytännön ratkaisuja monikulttuuristen yritystiimien johtamiseen.

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan yhdessä!

Työpaja on suunnattu Oulun seudun ja Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yritysten henkilöstölle.

Työpaja järjestetään perjantaina 16.9.2022 klo 08:30–11:30 Oulun yliopiston LeaF

vuorovaikutuslaboratorion tiloissa.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Tapahtuma on maksuton.

Katso työpajan ohjelma tästä

Voit ilmoittautua työpajaan täältä

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiimityöskentelyn johtaminen yritysten hybridiarjessa

Miten menestyksekäs tiimi toimii hybridiarjessa?

Miten metataidot tukevat tiimityöskentelyä?

Näitä teemoja käsitellään Tiimityöskentelyn johtaminen yritysten hybridiarjessa-koulutuksessa. Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille ideoita yritystiimien johtamiseen ja etätyöskentelyn tuomien haasteiden ratkaisemiseen.

Tervetuloa maksuttomaan koulutukseen!

Koulutus on suunnattu Oulun seudun ja Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yritysten henkilöstölle.

Koulutus järjestetään perjantaina 6.5.2022 klo 08:30–11:30 Oulun yliopiston kampuksella LeaF-vuorovaikutuslaboratorion tiloissa. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Katso koulutuksen ohjelma tästä

Jätä yhteystiedot Tee ennakovaraus valmennukseen

TiiM-valmennuksen rakenne

29.3.2022 I Niina Palmu ja Marika Koivuniemi:

Kun etäpalaveri vähentää väsymystä

14.1.2022 | Niina Palmu ja Marika Koivuniemi:

Oulun yliopistosta tukea yrityksille tiimityöskentelyn haasteiden ratkaisemiseen

Projektitiimi

Tietosuojailmoitukset

TiiM-hankkeen ja tieteellisen tutkimuksen tietosuojailmoituksen voit ladata täältä.

Privacy Notice for TiiM Project and Scientific Research, download here.

Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamiin hankkeisiin osallistuvista henkilöistä kerättävät henkilötiedot voit ladata täältä.