Radisson blue hotel

Oulujoen rannalla, tämän luonnosta ja teknologiasta tunnetun kaupungin sydämessä sijaitseva Radisson Blu Hotel, Oulu tarjoaa tuulahduksen kansainvälisyyttä liike- ja vapaa-ajan matkailijoille. Tämä tyylikkäästi uudistettu hotelli on yhdistelmä ainutlaatuista 70-luvun suunnitteluaja moderneja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ylellisen kohteen sekä matkailijoille että paikallisille. Tervetuloa meille!

HTTS-osallistujille

Radisson Blu tarjoaa HTTS konferenssiin osallistujille 50 huoneen vuorokausikiintiön ajalle 21.-23.9.2022, joka mahdollistaa majoittumisen hotellin Standard Class huoneissa hintaan
• 135e/1hlö huone/vrk tai
• 155e/2 hlö huone/vrk

Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, aamu- ja iltasaunan sekä kuntosalin käyttömahdollisuuden. Langaton laajakaista on asiakkaidemme käytössä veloituksetta niin huoneissa kuin yleisissäkin tiloissa. Hinnat sisältävät ALV:n.

Voit varata majoituksesi kiintiöstä varaustunnusta käyttäen hotellin myyntipalvelusta: puh. 020 1234 730 Email sales.oulu@radissonblu.com.

Varaustunnus on HOITOTIETEEN TUTKIMUSSEURAN -KONFERENSSI. Huomioittehan, että kiintiövarauksia ei pysty tekemään nettisivujemme kautta.

Huoneet ovat varattavissa varaustunnusta käyttäen, niin kauan kuin kiintiössä riittää huoneita. Kiintiöhuoneiden varaamisen tulee tapahtua ennen 22.8.2022. Jokainen majoittuja maksaa itse omat kulunsa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla paikan päällä.

Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää tai luovuttaa tilaamiaan huoneita kolmannelle osapuolelle ilman hotellin suostumusta.