Avauswebinaari: Maaseudun PK- ja mikroyritysten kasvu- ja vientiolosuhteiden data-analytiikka ja yhteisoppiva tietojohtaminen Pohjois-Pohjanmaalla (KasvuDATA)

KasvuDATA hanke käynnistyy, lämpimästi tervetuloa avauswebinaariin! Kerromme hankkeen tavoitteista, toteutuksesta ja analytiikasta sekä tapahtumista ja aikataulusta avauswebinaarissa. Webinaarin lopuksi on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaari on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan maaseutumaisten alueiden yritys- ja aluekehittäjille.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Teams

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ohjelma:

  • Avaussanat – Johtaja Matti Muhos (Prof.)
  • KasvuDATA hankkeen tavoitteet – Tutkimusjohtaja Ossi Kotavaara (FT, Dos.)
  • Kehityskuvan syventäminen yrityspalveluasiantijoiden alueellisilla työpajoilla – Anna-Mari Simunaniemi (FT, TtM), MicroENTREn tutkimusjohtaja
  • Yritysten kasvun tutkimus – Martti Saarela (FT, OTM, KTM), MicroENTREn kehityspäällikkö
  • MY Tilastot ja tilastokeskuksen yritystasoiset aineistot analytiikan pohjana – Projektitutkija Pauliina Björk (FM, DI)
  • Keskustelua hankkeen tavoitteista analytiikan kohdentamisesta – Tutkimusjohtaja Ossi Kotavaara (FT, Dos.)

Ilmoittaudu 27.1. mennessä tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/AB478E6B70A763F3
Teams-linkki jaetaan ilmoittautuneille.

Hankkeen toteuttavat Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Alueellisen erinomaisuuden ja Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE tutkimusryhmät.

Lue lisää hankkeesta:
https://www.oulu.fi/fi/projektit/maaseudun-pk-ja-mikroyritysten-kasvu-ja-vientiolosuhteiden-data-analytiikka-ja-yhteisoppiva

Viimeksi päivitetty: 18.1.2022