Avoin kulttuurihistoriallinen ekskursio

Tule mukaan tutustumaan Oulun alueen kulttuurihistoriaan! Tutustumme kierroksen aikana kolmeen Oulun seudun vanhaan kirkkoon ja niiden salaisuuksiin.
Group of explorers in nature

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tervetuloa tutustumaan lähialueemme historiaan! Tällä ekskursiolla pääsemme vierailemaan Haukiputaan kirkkoon, Oulun tuomiokirkkoon sekä Kempeleen vanhaan kirkkoon. Oppainamme toimii kolme arkeologian asiantuntijaa, jotka kertovat kohteissa tehdyistä arkeologisista tutkimuksista sekä niiden löydöksistä.

Tapahtuma on täysin uskonnoton ja sopii jokaiselle aiheesta kiinnostuneelle. Asiantuntijat esittelevät kohteita suomeksi ja englanniksi.

Tapahtuma on opiskelijavetoinen, maksuton ja se on rahoitettu sisäisellä Talent Boost -rahoituksella. Tapahtumaan toivotaan monimuotoista osallistujajoukkoa, ja sekä opiskelijat että henkilökunnan jäsenet ovat tervetulleita tapahtumaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisäinfo:

Kierroksen lähtöpaikka ja -aika kerrotaan ilmoittautuneille vahvistussähköpostissa.

Kierrospäivän lounas on omakustanteinen, mutta bussissa tarjoillaan pientä evästä osallistujille.

Lisäinfo, kysymykset: talentboost(at)oulu.fi

Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiisi. Pidä vahvistussähköpostisi tallessa, sillä se tarkistetaan lähdön yhteydessä!

Huom! Kierroksen aiheet käsittelevät kuolemaa ja arkeologisia jäännöksiä, joten jos olet herkkä näille aiheille, harkitse osallistumistasi tarkoin.

Viimeksi päivitetty: 13.9.2023