Elokuvakerho Linnanmaalla

Tule mukaan katsomaan ja keskustelemaan elokuvista! Elokuvakerho kokoontuu Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella katsomaan yhdessä elokuvia ja keskustelemaan niistä rennolla mielellä.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaa, Lo124

Sijainti

Linnanmaa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kerho on maksuton ja kaikille avoin. Jokaisella tapaamiskerralla katsotaan yksi elokuva, mitä seuraa yhteinen keskustelu elokuvan herättämistä ajatuksista. Elokuvat katsotaan niiden alkuperäiskielellä ja englanninkielisillä tekstityksillä. Yhteinen keskustelu käydään englanniksi.

Kerho kokoontuu seuraavan kerran kerran keskiviikkona 27.3. kello 17.30, jolloin esitysvuorossa on Goodfellas (Martin Scorsese, 1990).

Goodfellas kertoo nuoren Henry Hillin tarinan, joka ajautuu järjestäytyneen rikollisuuden pyörteisiin Brooklynissä. Yhdessä ystäviensä kanssa Henry nauttii gangsterielämästään, kunnes petturuus ja oman syyllisyyden paino koituvat hänen kohtalokseen. Kun FBI pääsee hänen kannoilleen ja totuus paljastuu, Henryn täytyy kohdata elämäntapansa seuraukset.

Elokuvakerho on opiskelijavetoinen, maksuton ja rahoitettu sisäisellä Talent Boost -rahoituksella. Kerhoon toivotaan monimuotoista osallistujajoukkoa, ja sekä opiskelijat että henkilökunnan jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoja kerhon toiminnasta, ilmoittautumisesta ja aikatauluista täältä.

Kysymykset: talentboost@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 19.3.2024