Fab Academy infotapahtuma

Tule oppimaan lisää Fab Academysta. Fab Academy on intensiivinen viiden kuukauden ohjelma, joka opettaa kuvittelemaan, suunnittelemaan, tekemään prototyyppejä ja dokumentoimaan projekteja digitaalisen valmistuksen työkaluilla ja koneilla. Fab Academy mahdollistaa melkein minkä tahansa valmistamisen oppimisen. Ohjelma on avoin lähes kaikille, taustalla ei ole väliä. Infotapahtuman aikana esittelemme ohjelman ja vastaamme yleisön kysymyksiin.
Group of old Fab Academy students presenting one machine they built to peel apples.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Fab Lab Oulu or Zoom

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Opi lisää Fab Academysta, ohjelmasta, jossa opit valmistamaan melkein mitä tahansa. Järjestämme tämän toisen infotilaisuuden pyynnöstä.

Fab Academy tarjoaa hajautetun koulutusmallin: opiskelijat oppivat paikallisissa työryhmissä (Fab Labs), vertaisten, kokeneiden mentoreiden ja koneiden kanssa, jotka sitten yhdistyvät globaalisti sisällön jakamisen ja videoiden avulla vuorovaikutteisiin oppitunteihin, muodostaen verkoston, joka koostuu 250 opiskelijasta yli 75:ssä Fab Labsissa ympäri maailmaa.

Jos haluat oppia lisää Fab Academysta, järjestämme infotapahtuman Fab Lab Oulussa maanantaina 18.12.2023 kello 16.00. Voit osallistua myös verkossa.


MITÄ: Fab Academy Information event
MISSÄ: Fab Lab Oulussa tai Zoomissa:
MILLOIN: 18.12.2023 at 16.00

Viimeksi päivitetty: 14.12.2023