Julkistamistilaisuus: OV-info, 24/7 -palvelu tukemaan yritysten omistajanvaihdoksia

Omistajanvaihdosinfo.fi on uusi valtakunnallinen verkkopalvelu, joka tukee yrityksen ostajia ja myyjiä sekä omistajanvaihdosten parissa työskenteleviä neuvojia ja asiantuntijoita. Palvelun verkossa toteutettavassa julkistamistilaisuudessa kuullaan ajankohtaista asiaa omistajanvaihdoksista ja miten uusi verkkopalvelu tukee yrityksen myyjää ja ostajaa omistajanvaihdoksen onnistumisessa sekä miten yritysneuvojat ja -asiantuntijat voivat hyödyntää palvelua omassa työssään.
graafinen kuva: polun vaiheet ja ihmishahmoja

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

YouTube tai Zoom (ilmoitetaan tapahtumaviikolla)

Sijainti

Muu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Studiossa palvelua esittelevät VALO-hankkeen projektipäällikkö Kai Hänninen ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjistä kehityspäällikkö Paula Pihlajamaa. Asiantuntijoina ovat asianajaja, osakas Kirsi Karvonen Everheds Asianajotoimistosta, omistajanvaihdostoiminnan päällikkö Anneli Komi Suomen Yrittäjistä ja Omistajanvaihdosfoorumista (etänä) sekä toimitusjohtaja ja yritysneuvoja Heli Tavasti Mikkelin seudun Uusyrityskeskuksesta (etänä). Tapahtuman juontaa Joona Takkula, yrittäjä, Nuorten Yrittäjien pj.

Omistajanvaihdos (OV) on matka ja sellaisena se esitetään myös omistajanvaihdosinfo -palvelussa. OV-polku sisältää erilaisia testejä sekä kattavan tietopankin, jota asiantuntijat päivittävät säännöllisesti. Palveluun integroitu OV-oppija koulutus tuottaa yritysneuvojille suunnattua täydennyskoulutusta.

Omistajanvaihdosinfo -palvelua on kehitetty kahden vuoden ajan. Kehittämisen aikana on kuultu laajaa joukkoa neuvojia, asiantuntijoita ja tietenkin yrittäjiä. Omistajanvaihdos on valtava ponnistus sekä myyjälle, että ostajalle ja tietoa on paljon, mutta se voi tuntua sekavalta ja sitä pitää etsiä monesta paikasta. Omistajanvaihdosinfo -sivusto kokoaa valtakunnallisen tiedon luotettavaksi ja laajaksi paketiksi ja kertoo, millaista henkilökohtaista apua ja neuvontaa yrittäjän kannattaa hakea missäkin vaiheessa.

Omistajanvaihdosinfo.fi -on toteutettu Maaseuturahaston rahoittamassa VALO – Valtakunnallinen omistajanvaihdoksen osaamiskeskittymä -hankkeessa. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutti ja osatoteuttajana Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät.


Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua tai kirjautua.

Pääset seuraamaan webinaaria Oulun yliopiston YouTubesta tästä linkistä.
Tapahtumasta jää sinne myös tallenne.

Kysy lisää:

Kai Hänninen, projektipäällikkö, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti
kai.hanninen@oulu.fi

Laura Veikkola, projektitutkija, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti
laura.veikkola@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 9.2.2024