Kasvatustieteiden Storytime: Hanna Nuorala

Storytime-tapahtumat esittelevät Oulun yliopiston alumnien uratarinoita tiedekunta kerrallaan. Kasvatustieteiden Storytimessa omaa urapolkuaan esittelee musiikkikasvatukselta valmistunut Hanna Nuorala. Hannaa haastattelee musiikkikasvatuksen opiskelija ja Mukava ry:n hallituksen jäsen Iines Tikka.
Storytime

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Instagram @UniOulu

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Keskustelu lähetetään suorana Oulun yliopiston Instagram-tilille @UniOulu keskiviikkona 19. toukokuuta klo 15.

Hanna on valmistunut Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnasta pääaineenaan musiikkikasvatus. Hän on työskennellyt vuodesta 2017 alkaen Helsingin Kaupunginteatterilla teatteriopettajana ja yleisötyöntekijänä. Tällä hetkellä hän toimii muun muassa vastuuopettajana Shed-musiikkiteatterissa, jossa 9–19-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät toteuttamaan joulumusikaalin yhdessä Helsingin Kaupunginteatterin ammattilaisten kanssa. Tule kuulemaan, mitä kaikkea musiikkikasvattaja voi tehdä!

Tapahtuma pidetään suomeksi.

Storytime-tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tapahtumat on suunniteltu opiskelijoille avuksi ja inspiraatioksi oman uran suunnitteluun. Jos sinulla on hyvä puhuja mielessä tai haluat kysyä jotain, laita sähköpostia osoitteeseen telluslinnanmaa@oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 6.5.2021