KasvuDATA-työpaja yrityskehittäjille 6.6.2022 klo 13-15, Raahe

Järjestämme vuoden 2022 aikana eri puolilla Pohjois-Pohjanmaan työpajasarjan, joista ensimmäiset tilaisuudet ovat 2.6. Nivalassa ja 6.6. Raahessa. Työpajassa tunnistamme ja arvioimme yhteisoppivasti alueellisia yritystilastoja, yrityskuvan kehityksen trendejä, pullonkauloja ja yrityspalveluiden parhaita käytänteitä.

Työpajoihin ovat tervetulleita alueen yrityspalvelutoimijat, aluekehittäjät ja muut alueellisen yrityskuvan kehittämisestä kiinnostuneet asiantuntijat. Osallistujat saavat etukäteen tutustuttavaksi aluetta varten koostetun MY Tilastot -aineistotiivistelmän.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Raahe (paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Lisää tapahtuma kalenteriin

TYÖPAJAN SISÄLTÖ:

Alueellisen yrityskuvan esittely tilastojen avulla. Pauliina Björk ja Ossi Kotavaara / REx

Tulevaisuustyöskentely: Mahdolliset ja toivotut tulevaisuuspolut yrityspalveluiden näkökulmasta. Anna-Mari Simunaniemi ja Ulla Lehtinen / MicroENTRE

Yhteinen keskustelu, tulevaisuuskuvan koostaminen

KasvuDATA-hankkeessa tuotetaan Pohjois-Pohjanmaan maaseudun PK- ja mikroyritysten kasvuun, toimialoittaiseen kehityskuvaan, työllistävyyteen ja vientiin sekä näihin kytkeytyviin aluetekijöihin dataperusteinen analyysi. Osoitamme jokaiselle yrityspalvelulle tarkimmalla mahdollisella tiedolla heidän toimialueensa keskiset muutokset ja vertamme niitä valtakunnalliseen kokonaiskuvaan.Työpajan toteuttavat Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Alueellisen erinomaisuuden (REx) ja Mikroyrittäjyyden (MicroENTRE) tutkimusryhmät. Hankkeen rahoittaa Maaseuturahasto Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta.

Ilmoittaudu TÄÄLTÄ.

Lisätietoja:

Anna-Mari Simunaniemi

anna-mari.simunaniemi@oulu.fi

050 466 2832

Viimeksi päivitetty: 26.5.2022