Matkailu ja ilmastonmuutos- seminaari

Millaisia vaikutuksia ilmastonmuutoksella on odotettavissa Pohjois-Suomen luontomatkailuun? Mitä on teollisuusmatkailu ja mitä se voisi tuoda yrityksellesi? Näistä asioista keskustellaan Matkailu ja ilmastonmuutos -seminaarissa ja verkostoitumistapahtumassa Nivalassa iltakahvin merkeissä.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Sijainti

Muu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Teemaan johdattaa Ilona Mettiäinen, joka on Arktisen alueen kysymyksiin erikoistunut yhteiskuntatieteellinen ympäristötutkija Lapin yliopiston Arktisessa keskuksessa. Mettiäinen tutkii ilmastonmuutoksen strategisia ratkaisuja ja niiden vuorovaikutteista suunnittelua yhdessä arktisten yhteisöjen kanssa mm. Suomessa ja Grönlannissa esimerkiksi poronhoitoon ja talvimatkailualan ilmastopalvelun muotoiluun liittyen. Hän on luennoinut kestävästä arktisesta matkailusta mm. Lapin ammattikorkeakoululla vuodesta 2008.

Tapahtuman järjestää NOHEVA-hanke. Sen tavoitteena on mm. kehittää kestävän luontomatkailun yritystoimintaa, jossa hyödynnetään monipuolisesti lähialueen luontomatkailukohteita ja alueen yrityksiä vierailukohteita. Näin voidaan lisätä luonnonmukaisesta ja ekologisesta rakentamisesta kiinnostuneiden tahojen mielenkiintoa matkustaa alueelle.

Ilmoittaudu ke 24.1. mennessä mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan Nivalaan hotelli Huiskankorpeen iltakahveille ke 31.1.2024 klo 16-18 tästä linkistä:

Matkailu ja ilmastonmuutos -seminaarin ilmoittautuminen


Lisätiedot:
Katariina Ala-Rämi
katariina.ala-rami@oulu.fi
0503509471

Viimeksi päivitetty: 11.1.2024