Matkailutuotteen laatu ja sen kehittäminen – LAKU-hankeilta 1.2.2022 klo 18-20

Tule mukaan LAKU-hankkeeseemme, kehittämään tuotteitasi tai palveluitasi helpommin löydettäviksi ja saavutettaviksi. Samalla saat verkostoista uudenlaista yhteistyötä ja tukea!

LAKU-hankkeen ensimmäisen hankeillan teemana on matkailutuotteen laatu ja kehittäminen. Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Hybriditapahtuma: Raahe, Kärsämäki ja Nivala

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tarjoaako yrityksesi hyvinvointi-, terveys- tai hemmottelupalveluja, kuljetatko työksesi ihmisiä paikasta toiseen (maalla, ilmassa, vesillä), voitko toteuttaa osasen matkailijoille tarjottavasta ohjelmasta, taipuuko keittiösi herkkujen tarjoilu vaikka metsän keskellä? Tule mukaan kehittämään osaamisestasi matkailutuotteita tai -palveluita ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita LAKU-hankkeessa!

Kenelle:
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Raahen seudun ja Nivala-Haapajärven seutukunnan nykyisille ja tuleville matkailutoimijoille ja toimialan kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtuman sisältö:
Tässä ensimmäisessä tapaamisessa käydään läpi yleisiä tuotteen/palvelun laatuun liittyviä tekijöitä (vuorovaikutus-, tekninen ja toiminnallinen laatu). Tilaisuuden ohjelma tarkennetaan myöhemmin.

Paikka:
Tilaisuus toteutetaan hybridinä: tule tapaamaan paikallisia matkailuyrittäjiä ja hankehenkilöstöä joko Raaheen, Kärsämäelle tai Nivalaan, jotka ovat yhteydessä hybridinä toisille paikkakunnille.

Järjestäjä:
Laaksoista kukkuloille: näkyvyyttä maaseutumatkailuun digitalisaatiolla ja tuotteistamisella -hanke (LAKU) kohdistuu Pohjois-Pohjanmaan matkailualan mikro- ja pk-yritysten kilpailukyvyn kohentamiseen, toiminnan uudistamiseen ja tuotteiden kehittämiseen kuluttajien mm. COVID-19-pandemian synnyttämien uusien tarpeiden sekä Visit Finlandin kestävän kehityksen ja kansainvälisyyskriteerien mukaisiksi. Hanketta koordinoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE.

Ilmoittaudu 26.1. mennessä täältä!

Innostutaan yhdessä! Tervetuloa matkailuperheeseen!

Lisätietoja:

Erikoistutkija Katariina Ala-Rämi
050 350 9471
katariina.ala-rami​@​oulu.fi

https://www.facebook.com/events/462197821933628/?ref=newsfeed

www.facebook.com/LakuTourSME

Viimeksi päivitetty: 4.1.2022