Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja 2. Uudistumisen työkalut 29.3. ja 12.4.

Tässä työpajakokonaisuudessa keskitymme muutoksen keinoihin ja yrityksen kestävämpään kehittämiseen muutoksessa. Kokonaisuus sisältää kaksi työpajapäivää. HUOMAA PÄIVÄMÄÄRÄT, sillä koulutuksia on jouduttu kertaalleen lykkäämään.
ihmisiä seminaaritilassa, edessä nainen puhuu

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, Tellus Stage ja Tellus Backstage

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja on suunniteltu yritysten ja liiketoimintaa harjoittavien yhdistysten uudistumisen tueksi. Tämä maksuton työpajasarja sisältää kolme työpajakokonaisuutta teemoilla 1) Tulevaisuus mahdollistajana, 2) Uudistumisen työkalut ja 3) Uudistuminen käytännössä. Työpajat räätälöidään osallistujien tarpeita vastaaviksi osallistujakohtaisten valmennusten avulla ja ne sopivat kaikkien toimialojen edustajille. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Työpajoihin kuuluu aamukahvit, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit.
 

TYÖPAJA 2: Uudistumisen työkalut, 2 x 7h
Tässä työpajakokonaisuudessa keskitymme muutoksen keinoihin ja yrityksen kestävämpään kehittämiseen muutoksessa. Kokonaisuus sisältää kaksi työpajapäivää.

1. PÄIVÄ, Ke 29.3.2023 klo 9-16
Ensimmäisessä työpajapäivässä keskitymme erityisesti verkosto-osaamiseen: käsittelemme verkostojohtamista, verkostotyöskentelyä ja verkoston arviointia. Osallistujat kartoittavat, kuvaavat ja arvioivat oman verkostonsa. Havaintojen ja palautteen pohjalta luomme verkoston kehityssuunnitelman. Lisäksi käsittelemme asiakaskeskeistä yhteiskehittämistä verkostossa ja sen kanssa.

2. PÄIVÄ, Ke 12.4.2023 klo 9-16
Keskitymme nopeaan, joustavaan ja varmuutta hakevaan tuote- ja palvelukehitykseen. Käymme läpi paikallisia kehittämisalustoja ja muita tukipalveluita. Työstämme myös megatrendien ja kestävän kehityksen tavoitteiden merkitystä ja hyödyntämistä tuote- ja palvelukehityksessä. Opit myös kuinka pääset toimivaan uuteen ensituotteeseen kokeilujen kautta.

Ilmoittaudu 23.3. mennessä tällä lomakkeella.

Lisätietoja kolmannesta työpajasta:
Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja 3. Uudistuminen käytännössä 18.4., 26.4., 2.5. ja 17.5.

Mitä saat osallistuessasi työpajoihin? 

  • Uusia tuote- ja palveluaihioita räätälöitynä sinun yrityksellesi tai liiketoimintaa harjoittavalle yhdistyksellesi. 
  • Uusia mahdollisuuksia ja työkaluja palveluiden, tuotteiden sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Opit tutkailemaan tulevaisuuksien mahdollisuuksia sekä soveltamaan ennakoinnin työkaluja. 
  • Saat hyödyllisia ennakkomateriaaleja ja itsenäisesti työstettäviä tehtäviä.

Työpajat järjestää Oulun yliopiston koordinoima InnoAID-hanke yhteistyössä Oulu Startup Incubator Oy:n kanssa. Työpajat ovat suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille sekä liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille henkilökuntineen. Työpajat ovat de minimis -tuettua toimintaa ja näin siis maksuttomia osallistujille. Vetäjinä toimivat Heikki Ailinpieti (Oulu Startup Incubator Oy), Jarkko Ruottinen, (Oulu Startup Incubator Oy) ja Kari-Pekka Heikkinen (Oulun yliopisto). Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@osi.fi
 

De minimis -tuesta:

Työpajat ovat maksuttomia, mutta niihin osallistuminen kuluttaa de minimis -tukea seuraavasti:

Yksittäinen lyhyt työpaja (työpaja 1 tai 2): 1500 € de minimis tukea, sis. 2 lähipäivää ja 3 päivää itsenäistä työskentelyä.

Yksittäinen pidempi työpaja (työpaja 3): 3000 € de minimis tukea, sis. 4 lähipäivää ja 6 päivää itsenäistä työskentelyä.

Useammat koulutukset kuluttavat de minimis -arvoa valitsemasi kombinaation mukaan, esim. 1 + 3 työpajat = 4500 € de minimis tukea.

Lisätietoa de minimis -tuesta: De Minimis-tuki on yrityksille myönnettävää maksutonta ja vähämerkityksellistä julkista tukea, jota säätelee EU:n komission asetus N:o 1407/2013. Tukea voivat hakea lähes kaikkien toimialojen yritykset.

Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/ohjeet-ehdot-ja-lomakkeet/tietoa-de-minimis--tuesta

Viimeksi päivitetty: 6.2.2023