Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja 3. Uudistuminen käytännössä 18.4., 26.4., 2.5. ja 17.5.

Tässä työpajakokonaisuudessa keskitymme tekemään muutosta käytännön kokeilujen kautta. Työpaja koostuu neljästä päivästä ja niiden välissä on kaksi osallistujakohtaista valmennustapaamista. HUOMAA PÄIVÄMÄÄRÄT, sillä koulutuksia on jouduttu kertaalleen lykkäämään.
kolme naista tekee ryhmätyötä neuvotteluhuoneessa

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, Tellus Stage ja Tellus Backstage

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja on suunniteltu yritysten ja liiketoimintaa harjoittavien yhdistysten uudistumisen tueksi. Tämä maksuton työpajasarja sisältää kolme työpajakokonaisuutta teemoilla 1) Tulevaisuus mahdollistajana, 2) Uudistumisen työkalut ja 3) Uudistuminen käytännössä. Työpajat räätälöidään osallistujien tarpeita vastaaviksi osallistujakohtaisten valmennusten avulla ja ne sopivat kaikkien toimialojen edustajille. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Työpajoihin kuuluu aamukahvit, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit.
 

Uudistuminen käytännössä -työpajasarjan rakenne

1. PÄIVÄ, Ti 18.4.2023 klo 9-16
Kertausta aiempien työpajojen aiheista, mm. tuote- ja palvelukehittämisestä, ensituotteesta ja pilotoinnista. Osallistujat tuovat työpajaan mukanaan idean tai tuoteaihion, jota he kehittävät koko työpajakokonaisuuden ajan. 

+Osallistujat kehittävät työpajaan mukanaan tuomaa ideaa tai tuoteaihiota. 
+Osallistujakohtainen valmennus, n. 2h/ yritys

2. PÄIVÄ, Ke 26.4.2023 klo 9-16
Tuoteaihioiden kehittämistä. Lisäksi opimme ja saamme työkaluja itsensä kehittämiseen ja johtamiseen, sekä muutoksen tekemiseen. Käsittelemme aiheita kuten muutosjohtaminen sekä muutoksen aiheuttamat haasteet ja epävarmuudet.

3. PÄIVÄ, Ti 2.5.2023 klo 9-16
Keskitymme osallistujien inhimillisen ja sosiaalisen pääoman kartoittamiseen ja sen merkitykseen muutoksessa. Lisäksi tutkailemme omia puutteita muutoksessa ja omaa nykyistä verkostoa. Teemme suunnitelman, kuinka laajentaa ja uudistaa verkostoa muutoksessa ja muutoksen tarpeiden kautta, sekä kuinka työskennellä verkostossa.

+Osallistujat kehittävät työpajaan mukanaan tuomaa ideaa tai tuoteaihiota. 
+Osallistujakohtainen valmennus, n. 2h/ yritys

4. PÄIVÄ, Ke 17.5.2023 klo 9-16
Keskitymme kertaamaan opittua ja esittelemään kehitetyt uudet tuotteet, palvelut tai toimintamallit. Lisäksi osallistujat tekevät yhteenvedon omista havainnoistaan ja opeistaan työpajan tai koko työpajasarjan aikana.

Ilmoittaudu 12.4.2023 mennessä tällä lomakkeella.

Mitä saat osallistuessasi työpajoihin? 

  • Uusia tuote- ja palveluaihioita räätälöitynä sinun yrityksellesi tai liiketoimintaa harjoittavalle yhdistyksellesi. 
  • Uusia mahdollisuuksia ja työkaluja palveluiden, tuotteiden sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Opit tutkailemaan tulevaisuuksien mahdollisuuksia sekä soveltamaan ennakoinnin työkaluja. 
  • Saat hyödyllisia ennakkomateriaaleja ja itsenäisesti työstettäviä tehtäviä.

Työpajat järjestää Oulun yliopiston koordinoima InnoAID-hanke yhteistyössä Oulu Startup Incubator Oy:n kanssa. Työpajat ovat suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille sekä liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille henkilökuntineen. Työpajat ovat de minimis -tuettua toimintaa ja näin siis maksuttomia osallistujille. Vetäjinä toimivat Heikki Ailinpieti (Oulu Startup Incubator Oy), Jarkko Ruottinen, (Oulu Startup Incubator Oy) ja Kari-Pekka Heikkinen (Oulun yliopisto). Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@osi.fi
 

De minimis -tuesta:

Työpajat ovat maksuttomia, mutta niihin osallistuminen kuluttaa de minimis -tukea seuraavasti:

Yksittäinen lyhyt työpaja (työpaja 1 tai 2): 1500 € de minimis tukea, sis. 2 lähipäivää ja 3 päivää itsenäistä työskentelyä.

Yksittäinen pidempi työpaja (työpaja 3): 3000 € de minimis tukea, sis. 4 lähipäivää ja 6 päivää itsenäistä työskentelyä.

Useammat koulutukset kuluttavat de minimis -arvoa valitsemasi kombinaation mukaan, esim. 1 + 3 työpajat = 4500 € de minimis tukea.

Lisätietoa de minimis -tuesta: De Minimis-tuki on yrityksille myönnettävää maksutonta ja vähämerkityksellistä julkista tukea, jota säätelee EU:n komission asetus N:o 1407/2013. Tukea voivat hakea lähes kaikkien toimialojen yritykset.

Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoi…
 

Viimeksi päivitetty: 6.2.2023