Pesti Career Day Linnanmaan kampuksella

Tervetuloa Linnanmaalle tutustumaan uramahdollisuuksiin! Pesti Career Day tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden työnantajien kanssa verkostoitumiseen linnanmaan kampuksen käytäville levittäytyvillä kymmenillä messuosastoilla.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaa kampuksen pääväylä

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tapahtuma on suunnattu niin Oulun yliopiston kuin Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille, sekä muille omia uravaihtoehtojaan kartoittaville. Tapahtumassa pääset tutustumaan työnantajiin ja osoittamaan kiinnostuksesi sekä vuorovaikutustaitosi yritysten osastoilla. Jos mitään sinulle sopivaa ei juuri nyt ole tarjolla, satsaa urasuunnitteluun ja kerää tulevaisuuden varalle hyödyllistä tietoa yritysten rekrytointiperiaatteista sekä tutustu avainhenkilöihin. Tapahtuman anti on kiinni omasta aktiivisuudestasi!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta ja vinkkejä työnhakuun saat seuraamalla Pestiä Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä @pesticareerday!

Pesti Career Dayn järjestävät vuosittain Teekkarilupi Oy sekä tekniikan alojen opiskelijat. Tapahtuma on järjestetty jo 30 vuoden ajan! Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

Lisätietoja tapahtumasta myös: www.oulu.fi/fi/uutiset/pesti-career-day

Viimeksi päivitetty: 12.1.2023