Pestipäivät 2024

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaan kampus, Oulun yliopisto

Sijainti

Linnanmaa

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tapahtuman järjestää Teekkarilupi Oy yhteistyössä Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan ja tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan kanssa.

Työnhakijoilla on tapahtumapäivän aikana loistava tilaisuus keskustella kasvotusten rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua ja hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun sekä käytännön ohjeita työnhaun tueksi. Pestipäivään on vapaa sisäänpääsy ja kaikki työpaikkaa etsivät ja omia uramahdollisuuksiaan kartoittavat ovat tervetulleita osallistumaan päivän ohjelmaan!

Yritystietokanta on auennut nyt opiskelijoille tutustuttavaksi. Tänä vuonna Pestipäiville on tulossa yli 115 yritystä, joihin opiskelijat pääsevät tutustumaan etukäteen Pestin yritystietokannassa. Tietokantaan yritykset ovat kirjanneet tietoja toiminnastaan ja rekrytoinnistaan. Omaan alaan ja vuosikurssiin sopivia yrityksiä voi myös suodattaa yrityshaussa tutustumisen tehostamiseksi.

Viimeksi päivitetty: 9.1.2024