Riskit ja niiden hallinta – riskien tunnistaminen ja riskianalyysi -työpaja

Keskustellaanko teillä liiketoiminnan tasapainoa ja liiketoiminnan jatkuvuutta uhkaavista tapahtumista? Riskit ja niiden hallinta -työpajan tavoitteena on kehittää yrityksen valmiuksia hallita ja sopeutua liiketoimintaympäristön häiriötilanteisiin.
Tero Sotamaa

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Kuusamon kaupungintalo, Keskuskuja 6, valtuustosalin takaosa 246

Lisää tapahtuma kalenteriin

Työpajassa yrittäjät ja yritysten avainhenkilöt pääsevät pohtimaan liiketoimintariskien arviointia. Lisäksi työpajassa on tilaisuus asiantuntijan johdattelemana harjoitella riskianalyysin tekemistä ja miettiä yrityksen liiketoimintariskien vaikutuksia. Tilaisuuden asiantuntija on väitöskirjatutkija Tero Sotamaa Oulun yliopistosta.

Tapaaminen on osa KeMu -ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma -hanketta. Paikalla myös yrityskehittäjät Jukka Koutaniemi ja Matti Kivelä.

Ilmoittaudu 20.3. mennessä täältä.Kysy lisää:Mirva Grann, Projektipäällikkö, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma, Naturpolis

mirva.grann@naturpolis.fi

+ 358 40 716 5340Markus Rytinki, projektitutkija, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti

markus.rytinki@oulu.fi

+358 50 466 3952

Viimeksi päivitetty: 17.3.2023