Työelämän pelisäännöt

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen työelämän pelisäännöistä! TYPE-käytännöt (työelämän pelisäännöt) voivat auttaa välttämään monia ongelmia työelämässä. Yhteisillä pelisäännöillä voimme varmistaa tasavertaisen työelämän jokaiselle.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Tellus Stage

Lisää tapahtuma kalenteriin

Luotettava tieto työelämän sopimuksista, menettelytavoista ja termeistä on tärkeää koko uran ajan, mutta erityisesti työelämän alkutaipaleella. Tämä opas antaa sinulle perustietoja työelämästä, ja sen avulla on myös helppo tarkistaa, mitä sinun täytyy ottaa huomioon uudessa työpaikassa tai uudessa tilanteessa. Joskus voi tulla vastaan sellaisia kysymyksiä tai ongelmatilanteita, joissa tarvitset lisäneuvoja. Kun tarvitset lisätietoa tai apua, muista osoite www.työelämänpelisäännöt.fi.

Tule paikan päälle kuulemaan, mitä TYPE-käytännöt ovat ja miten ne voivat hyödyttää juuri sinua! Työelämän pelisäännöt -tapahtuma on avoin kaikille riippumatta siitä, oletko töissä, työnhakija, opiskelija vai ainoastaan asiasta kiinnostunut.

Oulun yliopistolla, Tellus Stagella 18.4. kello 9–12.

9:00 Esitys ja kysymykset suomeksi.

10:30 Esitys ja kysymykset englanniksi.

Tapahtuman järjestää Suomen Ammattiliittojen keskusjärjestö SAK. Esitystä ei ole mahdollisuutta seurata etänä. Tapahtumaan ei vaadita ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 4.4.2023