ViVa Vastuullisuuden tulevaisuuspäivä

Oletko sinä miettinyt mitä vastuullisuus yrityksessäsi on? Tule viettämään rento ja hauska vastuullisuuspäivä yhdessä muiden yrittäjien kanssa! ViVa Vastuullisuuden tulevaisuuspäivän aikana tutustutaan mikroyrittäjän vastuullisuusvalmennusohjelman läpikäyneiden yrittäjien ja yritysten tarinoihin vastuullisuudesta.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Nitek, Pajatie 5, 85500 Nivala

Lisää tapahtuma kalenteriin

Vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa. ViVa-vastuullisuusvalmennuksen aikana on pohdittu, mitä vastuullisuus yrityksen omassa toiminnassa tarkoittaa ja miten viestiä siitä asiakkaille. Vastuullinen yritys on asiakkaiden arvostama ja maineeltaan luotettava yhteistyökumppani. Vastuullisuuden jatkuvan muutoksen myötä, vastuullisuustoimia kannattaa tehdä ennakoiden.

Millaisia konkreettisia vastuullisuustoimia valmennukseen osallistuneissa yrityksissä nostettiin ensimmäisenä kehitettäväksi? Millaiset ovat tulevaisuuden suunnitelmat vastuullisuuden toteuttamisessa? Onko vastuullisuusasioista viestimällä pystytty erottautumaan markkinoilla ja saavuttamaan kilpailuetua muihin yrityksiin nähden? Mm. näistä aiheista paneelissa keskustelevat Heidi Joensuu / CHICBAZAAR OY, Hanne Kluukeri / Paahka Oy, Sami Pohjasniemi / Suomen Palo-ovi Tuotteet Oy, Arja Sarpola / Feasib Oy, Jonna Sorvoja /Hotelli Puustelli ja Kimmo Peräaho / Peräahon Kone Ky.

Keskeinen osa tapahtumaa on verkostoituminen ja keskustelut muiden yrittäjien kanssa.

Tarjolla monipuolisen ohjelman lisäksi alkujuomat, välikeittoa ja loppukahvit.

Tilaisuuden juontaa stand-up koomikko Iikka Kivi. Hän myös esiintyy päivän päätteeksi.Ilmoittaudu mukaan 19.4.2023 mennessä täältä.Lue lisää ViVa-hankkeesta.Kysy lisää:

Jaana Jeminen, projektipäällikkö, ViVa-hanke

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti, MicroENTRE

jaana.jeminen@oulu.fi

+358505916216Mikroyrittäjän vastuullisuusvalmennusohjelmaa toteuttaa ViVa – Vihreä vastuullisuus mikroyrityksissä -hanke, päätoteuttajana Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti, MicroENTRE. Osatoteuttajina ovat Centria-ammattikorkeakoulu, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry ja Kalajoen kaupunki. Hanketta rahoittaa Euroo¬pan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hankkeen muut rahoittajat ovat Raahen seudun kehitys, Haapaveden-Siikalatvan seutukunta ja Kerttu Saalasti Säätiö. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2021 – 31.8.2023.

Viimeksi päivitetty: 3.4.2023