Voiko kestävä kehitys olla kannattavaa? Keskustelua lihasta, kalasta ja ilmastosta

ClimateFood-hanke järjestää lyhyen keskusteluwebinaarin "Voiko kestävä kehitys olla kannattavaa? Keskustelua, lihasta, kalasta ja ilmastosta" perjantaina 23.5. klo 10–11 Zoomin välityksellä. Toivomme mukaan liha- ja kala-alan tuottajia sekä jalostajia Pohjois-Suomesta ja Pohjois-Ruotsista.
tomaatteja, lihapullia ja leipää pöydällä

Tapahtuman tiedot

Aika

Pe 23.05.2025 10:00 - 11:00

Paikka

Zoom

Sijainti

Muu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Webinaarissa keskustelemme mm. seuraavista teemoista:
• Näkökulmia lihan- ja kalantuotantoon – missä olemme nyt ja minne olemme menossa?
• Kestävä tuotanto – mitä teemme jo ja mitä voisimme tehdä yhdessä?
• Nuorten ruokailutottumukset – miten kannustamme nuoria valitsemaan vastuullisia liha- ja kalavaihtoehtoja?

Webinaarin tavoitteena on jakaa hyviä käytäntöjä ja edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa liha- ja kalasektorilla.

Webinaari pidetään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lue lisää ClimateFood-hankkeesta.

Viimeksi päivitetty: 12.5.2025