Yhdenvertaisuusviikko

Oulun yliopisto on sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta. Haluamme luoda inklusiivisen ympäristön, johon jokainen on tervetullut. Tule mukaan juhlistamaan monimuotoisuuttamme osallistumalla Yhdenvertaisuusviikon tapahtumiin ja tempauksiin 18.3.-22.3.2024!

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Sijainti

Linnanmaa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tasa-arvon ja monimuotoisuuden vaaliminen on jokaisen yliopistoyhteisön jäsenen vastuulla. Jokainen opiskelija, työntekijä ja tutkija voi omalla käytöksellään osallistua yhteishenkemme luomiseen.

Haluammekin nyt juhlistaa ja tuoda esille yliopistoyhteisömme monimuotoisuutta! Tervetuloa osallistumaan yliopiston Yhdenvertaisuusviikon ohjelmaan!

tiistaina 19.3. kello 10-11.30, luentosali L2

Avoin luento (englanniksi) Anna Wahl: How to transform academia from within – gender mainstreaming and organizational change

Vieraileva luennoitsija, sukupuoli- ja yhteisöasiantuntija Anna Wahl (Tukholman Royal Institute of Technology) esittelee tutkimustaan sekä käytännön esimerkkejä liittyen sukupuolten tasa-arvoon ja monimuotoisuuteen sekä niiden edistämiseen erilaisissa yhteisöissä. Luento on avoin ja maksuton, eikä ilmoittautumista tarvita. Lue lisää luennon englanninkieliseltä tapahtumasivulta.

torstaina 21.3. kello 11-15, Linnanmaan kampuksen pääaula

Antirasismi pop-up ja yhteisötaideteos

Poikkea vihreillä naulakoilla ja osallistu opiskelijoiden suunnittelemaan tietovisaan antirasismista sekä jätä jälkesi yhteisötaideteokseen. Taideteos muodostuu tarroista, jotka kiinnitetään akryylilevyille. Voit joko suunnitella oman tarrasi tai käyttää valmiita tarrapohjia.

Pop-upissa esitellään myös yliopiston yhdenvertaisuustoimenpiteitä ja esimerkiksi häirinnän vastaista työtä. Tule kuulemaan ja kysymään esimerkiksi yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta, kielipolitiikasta, UNICin monimuotoisuusteemaisesta maisteriohjelmasta sekä OYY:n kielipolitiikasta ja kansainvälisyysohjelmasta.

Jaossa lisäksi tarroja ja kahvia - lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää:

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus Oulun yliopistossa

Viimeksi päivitetty: 27.3.2024