Yrittäjien aamukahvit: Kuka johtaa yritystäsi?

Tervetuloa yrittäjien aamukahveille Kuusamoon verkostoitumaan, nauttimaan aamupalasta ja kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot johtamisesta. Puhujina huippujääkiekkoilija, valmennusyrittäjä ja Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen ja väitöskirjatutkija Tero Sotamaa Oulun yliopistosta.
Lasse Kukkonen ja Tero Sotamaa

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Scandic Rukahovi, Rukankyläntie 15, Kuusamo

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kaikille avoimessa ja maksuttomassa yrittäjien aamukahvitilaisuudessa paneudutaan tällä kertaa johtajuuden ja johtamisen teemoihin. Tällä kertaa aamukahvit ovat yhteiset kaikille Kuusamon, Posion ja Taivalkosken yrittäjille sekä yritysten avainhenkilöille!

Toimintaympäristön jatkuva ja nopea muutostahti sekä monimutkaiset haasteet vaativat meitä muuttumaan. Haasteiden taklaaminen vaatii yhä useammin rakenteiden ja toimintatapojen uudistamista.

Aamupäivän tilaisuudessa kuulemme kahta huippupuhujaa ja saamme heiltä tietoa sekä käytännön ohjeita kestävän menestyksen ja huipputiimin rakentamiseen.

Ohjelma:

klo 7.30 Aamukahvit

klo 8.00 Tilaisuuden avaus

klo 8.15–8.45 "Kestävän menestyksen edellytyksiä organisaatioissa", Tero Sotamaa, väitöskirjatutkija, Oulun yliopisto

Yritysten resilienssi ja kyky vastata nopeasti ja tehokkaasti kilpailuympäristön muutoksiin on välttämättömyys, joka muutostilanteessa usein erottaa menestyvät yritykset toisista. Muutoskyvykkyys ei kuitenkaan yksin takaa yritykselle kestävää menestystä. Millaisia kestävään ja menestyvään liiketoimintaan tarvittavia edellytyksiä teidän yrityksessänne on tunnistettu?

Puheenvuorossaan Oulun yliopiston väitöskirjatutkija Tero Sotamaa luo lyhyen katsauksen kestävän menestyksen edellytyksiin muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

klo 8.45–9.00 Tauko

klo 9.00–11.00 ”Oma johtajuuteni ja menestyvän tiimin rakentuminen”, Lasse Kukkonen, COO

Huippujääkiekkoilija, valmennusyrittäjä ja Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen nostaa puheenvuorossaan kuulijoiden pohdittavaksi, mitä tarkoittaa esimerkillä johtaminen, ja miksi se lähtee itsestä välittämisestä ja omasta arjen hallinnasta. Lisäksi hän avaa, kuinka kaikki tämä tavoitteena pystytään rakentamaan tiimi, missä yksilöt haluavat ja uskaltavat tehdä yhteistyötä epäitsekkäästi.

Ilmoittaudu 21.3. mennessä täältä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Naturpolis Oy, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma-hanke ja Posion kunnan elinkeinotoimi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!Kysy lisää:Mirva Grann, Projektipäällikkö, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma, Naturpolis

mirva.grann@naturpolis.fi

+ 358 40 716 5340Markus Rytinki, projektitutkija, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti

markus.rytinki@oulu.fi

+358 50 466 3952

Viimeksi päivitetty: 1.3.2023