Yrityskehittäjäfoorumi

Oulun yliopiston mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE organisoi vuoden 2022 ensimmäisen yrityskehittäjäfoorumin 16.2.2022 klo 10-12.

Foorumi on tarkoitettu kaikille yritysneuvojille, -kehittäjille ja yritysrajapinnassa toimiville. Foorumissa nostetaan esille erilaisia toimintamalleja, hyviä käytänteitä ja hanketuloksia ympäri Suomea. Tavoitteena on tarjota alusta benchmarkkaukselle sovellettavaksi omaan työhön, verkostoitumiselle sekä vertaistuelle ja -oppimisille.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Teams

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ohjelma:

1. Tulevaisuuden yrityspalvelut-tutkimuksen tuloksia, Jukka Saarela YTEK Ylivieskan kehityspalvelut

2. By Iisalmi kuntamarkkinnoinnissa viime vuonna hopeaa ja tänä vuonna kultaa! Menestysreseptistä kertovat markkinointisuunnittelija Laura Koski ja yritysasiantuntija Heli Pironetti iisalmen kaupungista

3. Game of Ideas III, Tom Gammals Novago Yrityskehitys Oy (Raasepori, Hanko, Inkoo, Lohja, Siuntio). Yritysideakilpailun satoa ja kokemuksia.


Yrityskehittäjäfoorumi kokoontuu neljä kertaa vuodessa (helmi-, touko-, elo- ja marraskuu). Kutsua ja tietoa foorumista saa jakaa eteenpäin kaikille kiinnostuneille.

Mikäli haluat tuoda esille ja kertoa omista työssäsi ja organisaatiossasi käytössäsi olevista toimintamalleista, kokeiluista tai hanketuloksista, niin ole yhteydessä foorumin ylläpitäjään ja vetäjään Sari Liikalaan.

Yhteystiedot:

Sari Liikala, MicroENTREn verkostokoordinaattori
sari.liikala@oulu.fi
+358504530089

Viimeksi päivitetty: 4.2.2022