Yrityskehittäjäfoorumi

Vuoden 2023 neljäs ja viimeinen yrityskehittäjäfoorumi pidetään keskiviikkona 22.11.2023. Foorumeissa käsitellään yrityskehittämiseen liittyviä hyviä käytäntöjä ja kokeiluja.
uimareita ylhäältä päin kuvattuna

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Teams

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tällä kertaa projektipäällikkö, Hilkka Heikkilä JAMK esittelee yrityskehittäjille suunnattua resilienssivalmennusta ja siihen liittyvää kartoitusta ja projektipäällikkö Noora-Mari Syväluoma SeAMKista tulee kertomaan hankkeesta XR-teknologiat osana matkailijan asiakaspolkua. Projektiasiantuntija Tuomas Pohjola Turun Kauppakorkeakoulusta kertoo, miten päästään kohti yritysten ja yliopistojen systeemisempää yhteistyötä. Hän esittelee havaintoja ja näkökulmia alueellisten innovaatioekosysteemien alullepanoon ja uudistumiseen. Projektipäällikkö Minna Näsman Raahen seudun kehityksestä puhuu kansallisesta BotH2nia-vetyverkostosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Yrityskehittäjät voivat ehdottaa foorumeihin käsiteltäväksi aihetta, hanketta ja sen tuloksia, hyviä käytäntöjä, mallia tai kokeilua, joka voisi kiinnostaa laajempaakin yleisöä.

Yrityskehittäjäfoorumia koordinoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE®.

Kysy lisää tapahtumasta ja pyydä kutsu: Laura Veikkola (laura.veikkola@oulu.fi)

Viimeksi päivitetty: 11.10.2023