Yrityskehittäjäfoorumi 2/2024

Vuoden 2024 toinen yrityskehittäjäfoorumi pidetään keskiviikkona 22.5.2024. Yrityskehittäjäfoorumi on neljä kertaa vuodessa järjestettävä online-tapahtuma, jossa käsitellään yrityskehittämiseen liittyviä teemoja. Tälläkin kertaa foorumissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, kuten yrittäjän mielenterveyttä, tiedolla johtamista ja NATO-jäsenyyden tuomia uusia liiketoimintamahdollisuuksia.
apiloita

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Teams

Sijainti

Muu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ohjelmassa:

Työelämän mielenterveysyksikön asiantuntija Kirsi Nurminen, Mieli ry: Yrittäjän tuki jaksamisen haasteissa. Kirsi tulee kertomaan, mitä yrittäjien jaksamisesta tiedetään ja miten se poikkeaa palkansaajan jaksamisesta sekä mikä on ominaista yrittäjille, jotka kokevat jaksamisen vaikeuksia. Saat neuvoja, mihin voit ohjata yrittäjän, jos huomaat hänellä haasteita jaksamisen tai mielenterveyden kanssa. Kuulemme myös yrittäjien voimavaroja ja tukitekijöitä arjen jaksamisen tueksi.

Väitöskirjatutkija Johanna Orjatsalo, LUT-yliopisto: Tuottavuutta liiketoiminta-analytiikalla (TULI). Johanna kertoo tutkimushankkeesta, joka auttaa yrityksiä ja elinkeinoelämää rakentamaan entistä vahvempaa tiedolla johtamisen kulttuuria ja tarjoaa käytännönläheisiä keinoja liiketoiminta-analytiikkakyvyn kehittämiseen.

Varatoimitusjohtaja Kaius Niemi, Miltton Group: NATO-jäsenyys tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kaius Niemi kertoo NATO-jäsenyyden näkymistä yritysten liiketoiminnalle ja kansainvälistymiselle. Puheenvuoro perustuu maaliskuussa julkaistuun oppaaseen Doing Business with NATO – An Introduction for Small and Midsized Enterprises. Julkaisu tarjoaa yrityksille suunnatun johdatuksen sotilasliittoon liiketoiminnan näkökulmasta.

Yrityskehittäjät voivat ehdottaa foorumeihin käsiteltäväksi aihetta, hanketta ja sen tuloksia, hyviä käytäntöjä, mallia tai kokeilua, joka voisi kiinnostaa laajempaakin yleisöä.

Yrityskehittäjäfoorumia koordinoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE®.
Kysy lisää tapahtumasta ja pyydä Teams-kutsu verkostokoordinaattori Laura Veikkolalta (laura.veikkola@oulu.fi).

Viimeksi päivitetty: 24.4.2024