Yrityskehittäjäfoorumi

Vuoden 2024 ensimmäinen yrityskehittäjäfoorumi pidetään torstaina 15.2.2024. Yrityskehittäjäfoorumi on neljä kertaa vuodessa järjestettävä online-tapahtuma, jossa käsitellään yrityskehittämiseen liittyviä teemoja. Tällä kertaa aiheina ovat muun muassa matkailun kehittäminen ja verkostoituminen kansallisella ja Euroopan tasolla sekä matalan kynnyksen omistajanvaihdospalvelut.
revontulia järven yllä

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Teams

Lisää tapahtuma kalenteriin

Projektipäällikkö Juha Tall, SeAMK, esittelee Yrityskehittäjäfoorumissa Maaseutuyritysten omistajanvaihdosekosysteemin kehittäminen - Valtakunnallinen matalan kynnyksen palveluverkosto myyjille ja ostajille -hankkeen (MOP) toimintaa ja palveluverkostoa.

Hankekoordinaattori Anna Saarela Naturpolikselta tulee kertomaan matkailun kehittämisestä ja verkostoitumisesta LookUP-hankkeen tiimoilta, joka tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia kansallisella ja Euroopan tasolla.

Mikro- ja yksinyrittäjät ry:n edustaja Kari I. Mattila kertoo MYRYn toiminnasta ja kehittämispäällikkö Paula Pihlajamaa Pohjois-Pohjanmaan yrittäjistä esittelee uutta omistajanvaihdosinfo.fi -palvelua ja kertoo, miten yrityskehittäjä voi hyödyntää palvelua omassa työssään ja osaamisen kasvattamisessa.

Yrityskehittäjät voivat ehdottaa foorumeihin käsiteltäväksi aihetta, hanketta ja sen tuloksia, hyviä käytäntöjä, mallia tai kokeilua, joka voisi kiinnostaa laajempaakin yleisöä.

Yrityskehittäjäfoorumia koordinoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE®.
Kysy lisää tapahtumasta ja pyydä kutsu verkostokoordinaattori Laura Veikkolalta (laura.veikkola@oulu.fi).

Kuva: Oulun yliopisto

Viimeksi päivitetty: 12.12.2023