Eeva Leinonen

Työskentelen Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREllä väitöskirjatutkijana, olen peruskoulutukseltani filosofian maisteri, pääaineina tietojenkäsittelytiede ja taloustieteet. Aineenopettajan pätevyyden suoritin Joensuun yliopistossa. Uteliaisuus sekä halu auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittymiseen ja innovointiin liittyvissä asioissa saivat minut tutkijan uralle ja töihin MicroENTRE:lle.

Viimeistelyn alla oleva väitöskirja käsittelee digitaalisten palvelujen yhteiskehittämista. Olen kiinnostunut, kuinka erilaiset osallistuvan suunnittelun menetelmät ja visuaalisuus tukevat suunnittelu- ja innovointityötä. Näitä voidaan hyödyntää myös mikroyrittäjien valmennuksissa ja kehittämistehtävissä mm. osaamisen, tuottavuuden, kasvun ja kansainvälistyminen edistämiseksi.

MikroEntrellä olen ollut mukana erilaisissa osaamisen kehittämiseen liittyvissä hankkeissa, kuten Mikroyrittäjien tuottavuus ja työkykyä (Mytty), Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma (KeMu) ja UmbrELLA. Olen mukana myös mikroyrittäjyyden verkkokoulutuksissa sekä KSI:n viestintätiimissä.

Käynnissä olevat hankkeet:

Tekoäly luovan ja kulttuurialan ekosysteemissä - LuovAIn!

VATUPASSI - Vastuullinen tulevaisuus

Tutkijan tiedot

Yhteystiedot

Sähköposti

eeva.leinonen@oulu.fi

Puhelinnumero

+358 50 4762 278

Vierailuosoite

Pajatie 5

Postiosoite

85500 Nivala