Avoimen yliopiston opinnot vastavalmistuneille.

Oulun yliopisto tarjoaa 1.1.-31.12.2021 välillä Oulun yliopistosta ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille mahdollisuuden opiskella valmistumisen jälkeen maksutta Oulun yliopiston avoimen yliopiston tarjonnassa olevia opintoja lukuvuoden 2021-2022 ajan.

Opintoihin ilmoittautuminen on alkanut elokuussa 2021 ja päättyy opintokokonaisuuksien ja syksyn opetuksen osalta 11.10.2021. Ilmoittautuminen opinnoille alkaa jälleen, kun Pepin maksullinen liitännäinen saadaan käyttöön.

Huomaathan, että maksuttomuus koskee ainoastaan Oulun yliopiston omaa opintotarjontaa, ei yhteistyöoppilaitosten opintotarjontaa. Opintoihin saattaa olla osallistujakiintiö.

Avoimen yliopiston lukuvuoden 2021-2022 tarjonta on julkaistu Jatkuvan oppimisen yliopiston (JOY) -sivustolla https://www.oulu.fi/fi/joy/avoin-yliopisto.

Opintoihin ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: Lähetä viestiä osoitteeseen avoin.yliopisto(at)oulu.fi ja otsikoi viestisi ”Valmistuneen ilmoittautuminen”. Viestissä tulee olla seuraavat tiedot: opiskelijan nimi, opiskelijanumero/syntymäaika, valmistumispäivä, opintojakson nimi ja koodi. Lähetämme sinulle maksuttoman ilmoittautumislinkin, jolla voit ilmoittautua opintojaksolle.

Lisätietoja ilmoittautumisesta saat avoimesta yliopistosta avoin.yliopisto(at)oulu.fi ja koulutuksen lähipalveluista https://www.oulu.fi/opiskelijalle/koulutuksen-lahipalvelut

Viimeksi päivitetty: 21.9.2021