DigiLukiseulaan ilmoittautuminen on nyt auki!

Seuraava DigiLukiseula Oulun yliopiston opiskelijoille toteutetaan torstaina 23.3.2023, klo 8.30-9.30. 

Seuraava DigiLukiseula Oulun yliopiston opiskelijoille toteutetaan torstaina 23.3.2023, klo 8.30-9.30. Ilmoittautuminen seulaan tapahtuu Webropol lomakkeen kautta. Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/6457B6CF9890C151

Ilmoittautuminen päättyy 20.3.2023. Seulaan voidaan ottaa maksimissaan 50 opiskelijaa, joten kaikkiin ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä vielä ennen seulan toteutumista. 

Tietoa DigiLukiseulasta:  Mikäli opiskelija epäilee itsellään lukemiseen ja/tai kirjoittamiseen liittyvää vaikeutta (lukivaikeus), voi opiskelija halutessasi hakeutua Oulun yliopiston järjestämään DigiLukiseulaan. DigiLukiseulaan voi osallistua tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelija, jonka äidinkieli on suomi. Mikäli DigiLukiseulassa havaitaan viitteitä lukivaikeudesta, ohjataan opiskelija YTHS:lle tarkempiin yksilötesteihin. Mikäli yksilötesteissä todetaan lukivaikeus, opiskelija saa lausunnon, jonka perusteella hän voi hakea suosituksia yksilöllisistä opintojärjestelyistä Oulun yliopiston Ohjauspalveluista. 

DigiLukiseulan tekemiseen opiskelija tarvitsee kannettavan tietokoneen, ulkoisen hiiren ja kuulokkeet. Selaimena käytetään joko Chromea tai Mozilla Firefoxia. Nämä tulee olla opiskelijalla itsellään mukana seulaan tullessa. 

Opiskelija ei voi osallistua DigiLukiseulaan, jos hänen äidinkielensä ei ole suomi tai jos hän on osallistunut DigiLukiseulaan aiemmin.  Jos opiskelija on saanut aiemmin lausunnon lukivaikeuteen liittyen, hänelle voidaan tarvittaessa tehdä suositus yksilöllisitä opintojärjestelyistä tämän lausunnon perusteella. Lisätietoa yksilöllisistä opintojärjestelyistä ja niiden tekemisestä löydät täältä https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/opiskelun-tuki-ja-yhteystiedot-opiskelijalle/saavutettava-opiskelu

Seuraava Oulun yliopiston opiskelijoille suunnattu DigiLukiseula toteutuu Lokakuussa 2023.

Viimeksi päivitetty: 17.2.2023