Digital Impact -tapahtuma 13.10.2021

Tällä hetkellä Suomessa yrittäjistä on naisia vain hiukan yli kolmannes. Siksi Suomen Yrittäjänaiset, Suomen Yrittäjät, Fonecta, KasvuOpen ja Google lanseeraavat nyt Grow with Google - Digital Impact -ohjelman tukeakseen naisia ja ei-binäärisiä yrittäjyydessä.

Digital Impact -ohjelma käynnistyy suurella verkkotapahtumalla 13.10.2021 klo. 09:00-10:15 (EEST). Maksuttomaan tapahtumaan voit ilmoittautua osoitteessa https://diginousu.fi

Digital Impactin tarkoitus on vahvistaa yrittäjien digitaitoja sekä verkkokaupan osaamista. Ohjelma on tarkoitettu myös sinulle jolla on yritysidea jota et ole vielä lähtenyt toteuttamaan. Digital Impact antaa sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat digitaalisen liiketoiminnan alalla onnistumiseen. Lanseeraustapahtumassa on mukana joukko eturivin yrittäjänaisia jotka ovat valmiina jakamaan neuvoja, kokemuksia ja inspiraatiota yrittäjyyteen ja verkkokauppaan.

Tapahtumassa haluamme korostaa yrittäjäkentän moninaisuutta ja sitä, ettei ole yhtä oikeaa tapaa olla yrittäjä. Jokainen voi menestyä yrittäjänä taustastaan riippumatta, tule siis mukaan tapahtumaan löytämään uusia ideoita juuri sinun yrittäjyyteesi.

Tapahtumassa puhumassa

Krista Pohjanlehto, Industry Manager - Google
Saimi Hoyer, Yrittäjä, johtaja - Hotelli Punkaharju
Carita Orlando - Toimitusjohtaja - Suomen Yrittäjänaiset
Kati Vasell - Perustaja, juontaja - Maikki Media
Naomi Holopainen - Perustaja, Ataá Agency
Hanna Autio - COO ja Perustaja - Emmy Clothing Company

Viimeksi päivitetty: 11.10.2021