Etsitkö vielä kesätyö- tai harjoittelupaikkaa? JobTeaseristä löydät oman alasi paikat

Tiesitkö, että JobTeaseristä löydät ne työtarjoukset, jotka työnantajat ovat kohdentaneet juuri Oulun yliopiston opiskelijoille? Jos oma harjoittelu- tai kesätyöpaikkasi on vielä hakusessa, kannattaa sinun ottaa JobTeaser käyttöösi pikimmiten.

Kun haluat kartuttaa oman alasi työkokemusta, on Oulun yliopiston JobTeaser oiva apu työnhakuusi. JobTeaserista löydät eri alojen työ- ja harjoittelupaikat, etsitpä sitten viestinnän, tilintarkastuksen, kasvatusalan, julkishallinnon tai maantieteen uramahdollisuuksia tai tekniikan ja IT-alan töitä. Tarjolla on tällä hetkellä valikoima syksyllä 2024 alkavia palkattuja harjoittelupaikkoja erityisesti julkishallinnon puolella ministeriöissä ja lähetystöissä, mutta myös eri alojen yrityksissä, järjestöissä sekä kunta-alalla.

Jos olet lähiaikoina valmistuva opiskelija, kannattaa sinun hyödyntää JobTeaser etsiessäsi koulutustasi vastaavaa kokoaikatyötä. Palvelu on käytössäsi siihen asti, kun opiskeluoikeutesi on voimassa.

Huomaathan, että kaikki Oulun yliopiston opiskelijoille tarjoamat avoimet työ- ja harjoittelupaikat julkaistaan JobTeaserissa. Lisäksi löydät sieltä uramahdollisuuksia myös muista suomalaisista yliopistoista.

Työpaikkojen ohella löydät JobTeaserista Oulun yliopiston urapalvelut sekä saat tietoa uraasi tukevista tapahtumista, yritysvierailuista ja työpajoista kampuksillamme. Kun kaipaat tukea urasi pohtimiseen, voit JobTeaserin ajanvaraussivun kautta varata ajan uraohjaajalle. Tämän kevään aikoja on tarjolla 31.5. saakka.

Näin otat JobTeaserin käyttöösi

  1. Löydät Jobteaser uraportaalin osoitteesta https://oulu.jobteaser.com. Rekisteröityessäsi JobTeaseriin varmistathan Oulun yliopiston logosta, että olet yliopistomme JobTeaser-sivulla. Huomaathan, että palvelu toimii ainoastaan selaimella.
  2. Valitse “Yliopistotilin kirjautuminen”, luo tili oulu.fi sähköpostiosoitteellasi ja hyväksy JobTeaserin käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.
  3. Valitse tutkintosi valmistumisaste, arvioitu valmistumisvuosi sekä koulutusalasi. Valitse koulutusalaksi tiedekunta, jossa opiskelet.
  4. Aseta työnhakukriteerisi tai muokkaa niitä profiilisi asetuksista myöhemmin. Profiilisi koulutusala ja hakuehdoissa valitsemasi kielet vaikuttavat siihen, mitä ilmoituksia JobTeaser sinulle tarjoaa.
  5. Nyt voit selata ja suodattaa JobTeaserin työpaikkoja ja tapahtumia sekä varata ajan uraohjaajalle. Valitse työhakuun suodattimesta ”Kohdennetut työpaikat” nähdäksesi Oulun yliopiston opiskelijoille suunnatut ilmoitukset.

Lisää tietoa ja JobTeaserin tarkemmat käyttöohjeet löydät Career Centren sivuilta.

Viimeksi päivitetty: 26.4.2024