Career Centre

Opi taitoja, verkostoidu, työllisty!

Oulun yliopiston Career Centre tarjoaa sinulle työelämätaitoja, joita tarvitset tulevan urasi rakentamiseen. Annamme ohjausta, jonka avulla löydät potentiaalisi ja kehität urapolkuasi.
Palvelemme sinua joka tilanteessa, oletpa sitten aloittelemassa opintojasi tai viimeistelemässä tutkintoasi. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja tuemme sinua verkostoitumisessa.
The events flyer

Missä ja milloin?

Career Centre

YT101

Career Centre

Online

Löydät meidät Linnanmaan kampuksen ytimestä vihreiden naulakoiden läheltä ja Tuudon kartalta.

Career Centre on auki seuraavan kerran syksyllä 2024.

Kiitos kuluneesta lukuvuodesta ja ihanaa kesää!

Tukea tulevaisuutesi rakentamiseen

  • Palvelemme sinua jälleen syksyllä 2024. Career Centressä uraohjaajat neuvovat sinua työnhakuun ja palveluihimme liittyen sekä antavat vinkkejä CV:n, työhakemuksen tai LinkedIn-profiilin hiomiseen. Palvelemme Oulun yliopiston opiskelijoita ja väitöskirjatutkijoita sekä Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoita saapumisjärjestyksessä noin 15 min/opiskelija.
  • Kun kaipaat tukea urapohdintoihisi tai haluat suunnitella tulevaisuuttasi uraohjaajan kanssa, voit varata ajan uraohjaukseen JobTeaserin kautta 31.5.2024 asti.
  • Työpajamme auttavat sinua etenemään työnhaussa sekä CV:n ja työhakemuksen laatimisessa.
  • Varaa aika Mock-työhaastatteluun, kun haluat harjoitella työhaastattelua uraohjaajan kanssa ja sinulla on haastattelu sovittuna.
  • Rekrytointitapahtumat tarjoavat tilaisuuden tavata työnantajia, verkostoitua ja keskustella uramahdollisuuksistasi eri yrityksissä.
  • Mentorointiohjelmasta saat ideoita oman urasi suunnitteluun ja rakentamiseen. Saat myös oman, työelämässä mukana olevan mentorin, jonka kanssa voit tavata ja keskustella urasta, työelämästä, työnhausta ja tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Huom! Käytäthän oman tietoturvasi takia Oulun yliopiston student.oulu.fi -sähköpostiosoitettasi, kun olet meihin yhteydessä. Valmistauduthan myös näyttämään opiskelijakorttisi, kun käytät palveluitamme.

Palvelumme

Löydä työ- ja harjoittelupaikkasi

JobTeaser -uraportaalista löydät juuri Oulun yliopiston opiskelijoille ja valmistuville tarjotut työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat kaikilta koulutusaloiltamme. Portaalista voit hakea ja suodattaa satoja yliopisto-opiskelijoille soveltuvia uramahdollisuuksia Suomessa sekä tuhansia kansainvälisiä paikkoja Euroopassa. Julkaisemme palvelussa uusia ilmoituksia päivittäin.

Työpaikkojen ohella löydät JobTeaserista Oulun yliopiston urapalvelut sekä saat tietoa uraasi tukevista tapahtumista, yritysvierailuista ja työpajoista kampuksillamme. Kun kaipaat tukea urasi pohtimiseen, voit JobTeaserin ajanvaraussivun kautta varata ajan uraohjaajalle.

Ota uraportaali käyttöösi osoitteessa https://oulu.jobteaser.com. Luodessasi tiliä JobTeaseriin, huolehdithan että olet Oulun yliopiston JobTeaser-sivulla. Tunnistat sivun Oulun yliopiston logosta.

Kiinnostaako työmahdollisuudet EU:ssa?

EU tarjoaa monipuolisia uravaihtoehtoja kansainvälisestä urasta haaveilevalle. Kun haluat tietää tai kysyä EU:n uramahdollisuuksista sekä EU:n työtehtäviin ja -harjoitteluihin hakeutumisesta, voit kääntyä Oulun yliopiston EU-uralähettilään puoleen.

EU-uralähettilään yhteystiedot löydät täältä.

Tietoa EU-tehtävistä sekä valintamenettelyistä löydät EU EPSO:n sivuilta.

Mietitkö yrittäjyyttä?

Voisiko tutkimuksesi tai ideasi olla kaupallistettavissa? Tarvitsetko apua rahoituksen etsimisessä? Haluatko kehittää liiketoimintaa tai tehdä yritysyhteistyötä? Oulun yliopiston Innovaatiokeskus palvelee sinua yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Uraseuranta

Yliopistojen valtakunnallinen uraseurantakysely kerää ja tuottaa tietoa akateemisten sijoittumisesta työelämään. Uraseurantakyselyn tuloksiin tutustumalla saat kattavasti tietoa omalta alaltasi valmistuneiden maistereiden ja tohtoreiden työelämään sijoittumisesta, urakehityksestä, tyytyväisyydestä tutkintoon sekä työmarkkinoilla tarvittavasta osaamisesta. Vastauksia hyödynnetään myös koulutuksen ja uraohjauksen kehittämiseen yliopistoissa.

Voit tutustua tarkemmin Oulun yliopiston uraseurantaan ja kyselyn tuloksiin Valmistuneet työelämässä -sivuilla.

Yrityksille

Oulun yliopiston Career Centre auttaa yrityksiä ja organisaatioita tavoittamaan tulevaisuuden parhaat tekijät - opiskelijamme.

Onko yrityksellänne tarjota opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe? Haluatteko järjestää rekrytointitapahtuman tai verkostoitua yliopistolla? Olemme kehittäneet erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen.

Lisätietoja: Opiskelijayhteistyö