Career Centre

Opi taitoja, verkostoidu, työllisty!

Career Centre on yhden pysäkin työelämäpalvelu opiskelijoille ja työnantajavierailijoille. Sijaitsemme Linnanmaan kampuksen ytimessä.
The events flyer

Missä ja milloin?

Career Centre

YT101

Career Centre

Online

Normaalisti olemme avoinna 

  • ma, ti ja to  klo 10:00-16:00.
  • ke ja pe  klo 10:00-14:00

Huomio! Toistaiseksi Career Centren palvelut toimivat etänä, vaikka Linnanmaan toimintapiste on suljettu.

Yritysvierailut

Yritysvierailut jatkuvat:  

Nordic Semiconductor,  Torstai  27.1.2021 klo 14.00-15.30

Nordic Semiconductor, norjalainen langattomiin viestintäteknologioihin erikoistunut puolijohdeyritys, järjestää torstaina 27.1.2022 klo 14.00-15.30 virtuaalitapahtuman, jossa voit oppia lisää yrityksestä ja sen tarjoamista harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Oulussa, Tampereella, Turussa ja Espoossa sijaitsevalla Nordic Semiconductor Oy:llä on avoinna useita paikkoja lahjakkaille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelystä teknologia-alalla. Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja sopia haastatteluaika yrityksen edustajien kanssa.

Mikäli opintosuuntasi on Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka,  Wireless Communication Engineering, Tietotekniikka, Matematiikka,  Tietojenkäsittelytiede tai Software, Systems and Services Development in Global Environment ja etsit mielenkiintoista ja haastavaa työtä, niin Nordic Semiconductor on oikea paikka sinulle!

Alla yrityksen tarjoamia harjoittelumahdollisuuksia:

  • analogiasuunnittelu
  • digitaalisuunnittelu
  • ohjelmistokehitys
  • algoritmisuunnittelu

ICTOulu Works

ICTOulu Works on konsepti, joka yhdistää matalalla kynnyksellä ICT-alan opiskelijat ja Oulun ICT -alan yritykset. 

Tuleva urasi voi löytyä täältä!

Oululaiset ICT-yritykset haluavat sinut!

TIISTAI 15.2.2022 KLO 14.00–14.30

OHJELMA

14.00    TILAISUUDEN AVAUS

            Jussi Leponiemi, avainasiakasjohtaja -ICT, BusinessOulu

14.05    YRITYSESITTELY: BITTIUM

            Tommi Härmä, Manager

14.20   Q&A JA KESKUSTELUA
14.30   TILAISUUDEN PÄÄTÖS

 

Drop-in

Drop-in uraohjaus Torstaisin  klo 12.00- 13.00

*Nähdään Teamsissa 27  tammikuuta 2022,  klo 12.00-13.00

Drop-In uraohjauksessa voit kysyä uraohjaajalta työnhakuun liittyvistä asioista, saada vinkkejä CV:een ja työhakemukseen sekä keskustella eri työ- ja harjoittelupaikoista. Ohjaus muotoutuu sen mukaiseksi, ketkä osallistuvat ja mitkä aiheet kullakin kerralla ovat esillä. Ohjaus pidetään Teams:ssa.

Voit kysyä ja saada tarpeellista tietoa uraohjaajalta, voit tavata muita opiskelijoita ja keskustella myös heidän kanssaan eri mahdollisuuksista ja kokemuksista työnhaussa. Tämä on mahdollisuus huomata, että et ole yksin pohdintojesi kanssa.

Valmistaudu työhaastateluun!

Valmistaudu työhaastatteluun Career Centren kanssa!

Järjestämme joka tiistai ja torstai online-ohjauksia, joissa opiskelijat voivat harjoitella hissipuheen eli pitchauksen tekemistä tai työhaastattelutilannetta yhdessä ohjaajan kanssa. Pitchauksen tarkoituksena on esittää taitosi ja motivaatiosi 1–2 minuutin aikana. Haastatteluharjoituksen avulla voit valmistautua esimerkiksi mahdollista kesätyöhaastattelua varten.

Yksilöllisen ohjauksen kesto on 30 minuuttia, jonka aikana saat palautetta suoriutumisestasi. Lähetämme ilmoittautuneille ennakkomateriaalin, josta löytyy vinkkejä ohjaukseen valmistautumisessa.

Työpajat

Kevään 2022 työpajat  tulossa! Seuraa sivujamme. 

1:1 Uraohjaus

Voit varata henkilökohtaisen ajan uraohjaukseen, kun  haluat keskustella esimerkiksi urasuunnitteluun, työnhakuun ja työllistymiseen liittyvistä kysymyksistä. 

Tällä hetkellä ohjaukset tehdään etänä, kunnes toisin tiedotetaan. Etäohjauksen voi pitää esimerkiksi Teamsin kautta tai puhelimitse. Seuraa yliopiston tiedotusta koronavirusepidemiasta. 

CV-Kuvaus

CV-kuvaus

Opiskelijoiden CV-kuvaukset ovat peruutettu Covid-tilanteen takia 13.3.2022 saakka.

Tarjoamme CV-kuvausta tällä hetkellä yhteistyössä Oulun yliopiston ainejärjestöjen kanssa. Jos ainejärjestönne on kiinnostunut järjestämään jäsenilleen CV-kuvauksen, voimme järjestää sen kampuksella.

Lisätietoja: angela.suorsa(a)oulu.fi

Selaa työpaikkoja

Vinkkejä työnhakuun

Video CV? Stressaako työnhaku? Käy lukemassa lisää vinkkejä.

Ota yhteyttä