Career Centre

Opi taitoja, verkostoidu, työllisty!

Oulun yliopiston Career Centre tarjoaa sinulle työelämätaitoja, joita tarvitset tulevan urasi rakentamiseen. Annamme ohjausta, jonka avulla löydät potentiaalisi ja kehität urapolkuasi.
Palvelemme sinua joka tilanteessa, oletpa sitten aloittelemassa opintojasi tai viimeistelemässä tutkintoasi. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja tuemme sinua verkostoitumisessa.
The events flyer

Missä ja milloin?

Career Centre

YT101

Career Centre

Online

Löydät meidät Linnanmaan kampuksen ytimestä vihreiden naulakoiden läheltä ja Tuudon kartalta

Olemme avoinna: Ma-to klo 10.00-14.00

Tervetuloa!

Tukea tulevaisuutesi rakentamiseen

  • Palvelemme sinua ma–to klo 10–14 Career Centressä (YT101). Voit tulla kysymään uraohjaajalta neuvoa, kun CV, työhakemus, tai jokin muu uraasi liittyvä asia mietityttää. Palvelemme Oulun yliopiston opiskelijoita ja väitöskirjatutkijoita sekä Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoita saapumisjärjestyksessä.
  • Kun kaipaat tukea uraopohdintoihisi tai haluat suunnitella tulevaisuuttasi uraohjaajan kanssa, voit varata ajan uraohjaukseen JobTeaserin kautta osoitteessa oulu.jobteaser.com.
  • Career Centren työpajat auttavat sinua etenemään työnhaussa sekä CV:n ja työhakemuksen laatimisessa.
  • Varaa aika Mock-työhaastatteluun, kun haluat harjoitella työhaastattelua uraohjaajan kanssa ja sinulla on haastattelu sovittuna.
  • Rekrytointitapahtumat tarjoavat tilaisuuden tavata työnantajia, verkostoitua ja keskustella uramahdollisuuksistasi eri yrityksissä.
  • Mentorointiohjelmasta saat ideoita oman urasi suunnitteluun ja rakentamiseen. Saat myös oman, työelämässä mukana olevan mentorin, jonka kanssa voit tavata ja keskustella urasta, työelämästä, työnhausta ja tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Huom! Käytäthän oman tietoturvasi takia Oulun yliopiston student.oulu.fi-loppuista sähköpostiosoitetta, kun olet meihin yhteydessä. Valmistauduthan myös näyttämään opiskelijakorttisi, kun käytät palveluitamme.

Palvelumme

Löydä työ- ja harjoittelupaikkasi

JobTeaser on täällä – ota uraportaali käyttöösi yllä olevasta linkistä!

JobTeaserista löydät satoja Oulun yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattuja työ- ja harjoittelupaikkoja Suomessa sekä tuhansia kansainvälisiä uramahdollisuuksia Euroopassa. Julkaisemme uusia työpaikkailmoituksia portaalissa päivittäin.

JobTeaserissa voit luoda oman profiilisi, aktivoida työnhakuvahdin sekä saada tietoa uraasi tukevista tapahtumista ja työpajoista Oulun yliopistossa. Käytössäsi on myös inspiroivat vinkit työnhakutaitojesi vahvistamiseksi.

Kun haluat pohtia uraasi tai suunnitella tulevaisuuttasi uraohjaajan kanssa, voit varata ajan uraohjaukseen JobTeaserin Ajanvaraus-sivun kautta.

Valojobs on Oulun yliopiston työnpaikkailmoituksien alusta. Julkaisemme siellä päivittäin uusia työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoillemme.

Tarkistathan Valojobs-työpaikkailmoitukset säännöllisesti.

Kiinnostaako työmahdollisuudet EU:ssa?

EU tarjoaa monipuolisia uravaihtoehtoja kansainvälisestä urasta haaveilevalle. Kun haluat tietää tai kysyä EU:n uramahdollisuuksista sekä EU:n työtehtäviin ja -harjoitteluihin hakeutumisesta, voit kääntyä Oulun yliopiston EU-uralähettilään puoleen.

EU-uralähettilään yhteystiedot ja EU Careers Pop-up -aikataulut löydät täältä.

Kurkkaathan myös EU EPSO:n sivut.

Mietitkö yrittäjyyttä?

Voisiko tutkimuksesi tai ideasi olla kaupallistettavissa? Tarvitsetko apua rahoituksen etsimisessä? Haluatko kehittää liiketoimintaa tai tehdä yritysyhteistyötä? Oulun yliopiston Innovaatiokeskus palvelee sinua yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Uraseuranta

Yliopistojen valtakunnallinen uraseurantakysely kerää ja tuottaa tietoa akateemisten sijoittumisesta työelämään. Uraseurantakyselyn tuloksiin tutustumalla saat kattavasti tietoa omalta alaltasi valmistuneiden maistereiden ja tohtoreiden työelämään sijoittumisesta, urakehityksestä, tyytyväisyydestä tutkintoon sekä työmarkkinoilla tarvittavasta osaamisesta. Vastauksia hyödynnetään myös koulutuksen ja uraohjauksen kehittämiseen yliopistoissa.

Voit tutustua tarkemmin Oulun yliopiston uraseurantaan ja kyselyn tuloksiin Valmistuneet työelämässä -sivuilla.

Yrityksille

Oulun yliopiston Career Centre auttaa yrityksiä tavoittamaan tulevaisuuden osaajat: opiskelijamme.

Onko yrityksellänne tarjota opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe? Haluatteko järjestää rekrytointitapahtuman tai verkostoitua yliopistolla? Olemme kehittäneet erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen.

Lisätietoja: Opiskelijayhteistyö

Oletko sopinut yritysvierailusta kanssamme? Tutustu linkistä yritysvierailun viestintä- ja materiaaliohjeisiin.