Pohditko tutkinto-ohjelman vaihtoa? Kevään siirtohaku on nyt käynnissä!

Eivätkö nykyset opinnot tunnukaan omalta? Voit hakea siirtoa toiseen tutkinto-ohjelmaan tai pääaineen vaihtoa oman tutkinto-ohjelmasi sisällä, jos kandidaattitutkintosi on vielä kesken. Siirtohaussa Oulun yliopistoon voivat hakea myös muiden suomalaisten yliopistojen kandidaattiopiskelijat. Kevään siirtohaku on 2. –16.5.2024.

Kevään siirtohaussa on mukana 43 tutkinto-ohjelmaa, joista kolme on englanninkielisiä. Tietoa haussa mukana olevista tutkinto-ohjelmista löydät Oulun yliopiston siirtohaun sivulta. Valintakriteerit löytyvät valtakunnallisesta Opintopolku-palvelusta, jossa myös haku tapahtuu.

Huomaathan, että hakiessasi sinulla tulee olla riittävästi opintojen suoritusaikaa jäljellä, sillä opintojen suoritusaika ei pitene. Uusi opinto-oikeus alkaa 1.8.2024.

Tutkinto-ohjelman vaihtoa tai siirtoa toisesta yliopistosta Oulun yliopistoon voi hakea vuosittain kahdessa siirtohaussa. Syksyn siirtohaku on Oulun yliopiston oma ja kevään siirtohaku on kaikkien Suomen yliopistojen yhteinen. Siirtoa hakevalla tulee olla voimassa oleva suomalaisen yliopiston opiskeluoikeus.

Lisätietoja Oulun yliopiston siirtohausta ja mukana olevat hakukohteet

Viimeksi päivitetty: 2.5.2024