Saamelainen ilmastoneuvosto järjestää logokilpailun

Saamelainen ilmastoneuvosto on riippumaton tiedeneuvosto, jonka puolet edustajista on tiedeyhteisön ja puolet saamelaisen perinteisen tiedon edustajia. Saamelaisen ilmastoneuvoston tehtävänä on tuottaa tietoa ilmastonmuutoksen vaikutuksista saamelaiskulttuuriin ja vaikuttaa ilmastotoimiin.
People laying their hands on snow wearing colorful Sami culture patterned mittens

Saamelainen ilmastoneuvosto julistaa avoimeksi logokilpailun. Logon täytyy identifioida saamelaiset osana ilmastoneuvostoa. Logon tulee ilmentää saamelaisen ilmastoneuvoston tehtäviä, saamelaista perinteistä tietoa ja ilmastonmuutosta. Logo täytyy toimia värillisenä ja mustavalkoisena sähköisessä viestinnässä ja painettuna. Ehdotus tulee toimittaa sähköisesti JPG- tai PDF-tiedostona. Lähettämällä ehdotuksen sitoudut siihen, että voittaessasi luovutat ehdotuksen tekijänoikeudet saamelaiselle ilmastoneuvostolle.

Logokilpailu on kaikille avoin. Kilpailun säännöt ja tarkemmat ohjeet ovat ohessa. Palkinto Saamelaisen ilmastoneuvoston käyttöön valitusta logosta on 3000 euroa.

Logon valinta tehdään anonyymisti. Ilmoita sähköpostiviestissä nimimerkkisi ja erillisessä liitteessä tekijän/tekijöiden nimi/nimet ja yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Logon valitsijat eivät tule tietämään osallistujien nimiä ennen valintaa. Logon valitsee Saamelainen ilmastoneuvosto.

Logokilpailu on avoinna 30.4.2024 saakka. Ehdotukset lähetetään osoitteeseen: saamelainenilmastoneuvosto@oulu.fi

Saamelaisen ilmastoneuvoston sihteeristö (Oulun yliopiston sivuilla)

Lisätietoja: Saamelaisen ilmastoneuvoston sihteeristö, saamelainenilmastoneuvosto@oulu.fi

Saamelaisen ilmastoneuvoston logokilpailun säännöt (PDF)

Tämä tiedote saamen kielillä:

pohjoissaameksi

inarinsaameksi

koltansaameksi

Viimeksi päivitetty: 28.3.2024