Tervetuloa elokuvapiiriin!

Haluaisitko syventyä elokuviin? Tervetuloa kriittisen ajattelun elokuvapiirin kokoontumiseen 28.9.2023! Kerhon tapaamisiin kuuluu elokuvanäytöksen lisäksi aina relevantin alan asiantuntijan vetämä keskustelu.

Kriittisen ajattelun elokuvakerho on täällä taas! Elokuvapiiri kokoontuu nyt jo toista kertaa tällä lukukaudella.

Tällä kerralla katsomme elokuvan Pan’s Labyrinth (Guillermo del Toro, 2006). Elokuvan tarina sijoittuu sisällissodan jälkeiseen Espanjaan, jossa oikea maailma sekoittuu fantasiamaailmaan. Nuori tyttö, Ofelia, pakenee todellisuutta mielikuvituksensa avulla ja löytää mystisen, hylätyn labyrintin.

Professori Julia Jäkel osallistuu tapaamiseen ja elokuvaa seuraavaan keskusteluun. Julia Jäkel toimii kehityspsykologian professorina ja hänellä on tutkimuskokemusta varhaisiän vastoinkäymisten ja trauman pitkäkestoisista seurauksista. Jäkel on tutkinut monia riskiryhmiä esimerkiksi Saksassa, Yhdysvalloissa, Uudessa Seelannissa ja Boliviassa.

Elokuvapiirin tarkoituksena on nauttia elokuvista, mutta myös pureutua niihin syvällisemmin. Jokaisen elokuvanäytöksen jälkeen on tarkoitus keskustella elokuvan teemoista ja aiheista sekä jakaa ajatuksia, joita elokuvat herättävät.

Elokuvakerho toimii englanniksi, ja kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa.

Katso kerhon aikataulu ja tulevat elokuvat kerhon tiedotteesta. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja kysymykset: talentboost@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 20.9.2023