Tervetuloa tutustumaan Hyvinvointiviikon tapahtumiin 21.-25.11.2022!

Hyvinvointiviikko on tänä vuonna 21.-25.11. Viikon aikana voit käydä alkoholittomissa bileissä, rapsuttaa kaverikoiria, istua hyvinvointikahvilassa ja tutustua erilaisiin toimijoihin ständitapahtumissa.

Kampusten ständitapahtumissa jaetaan myös hyvinvointiviikon omaa haalarimerkkiä! Tiistaina Kontinkankaalla merkin voi hakea OYY:n ständiltä ja keskiviikkona OYY ja OSAKO jakavat merkkejä omilla ständeillään.

Hyvinvointiviikko on OYY:n, Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, OSAKOn ja YTHS:n sekä muiden yhteistyökumppanien yhteistyössä järjestämä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin keskittyvä vuosittainen tapahtuma.

Alla lisätietoa ohjelmasta:

Tiistai 22.11.

  • Klo 10-11 Kaverikoirat Kontinkankaan kampuksella pääoven läheisyydessä.
  • Klo 10:30-13 Ständitapahtuma Kontinkankaan Kieppi-aulassa. Paikalla on lähes 30 ständiä, joissa voit tutustua kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja hyvinvointipalveluihin Oulussa.
  • OYY tarjoaa 100 ensimmäiselle hyvinvointiviikon haalarimerkin sekä vohveleita.

Keskiviikko 23.11.

  • Klo 10-15 Ständitapahtuma Linnanmaalla! Voit tutustua tapahtumassa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja hyvinvointipalveluihin Oulussa.
  • Ständit lähtevät Oransseilta naulakoilta kohti OAMKin pääovea (Pegasuksen läheisyydessä).
  • OYY ja OSAKO tarjoavat kummatkin 200 ensimmäiselle hyvinvointiviikon haalarimerkin. OYY:n ständillä voit nauttia vohveleista ja OSAKO tarjoaa puolestaan makkaroita Matin Makkarakojulla Tiedekirjasto Pegasuksen edessä olevassa pihapiirissä.
  • UniMove tarjoaa maistiaisia ohjattujen tuntien tarjonnasta keskiviikon 23.11. aikana. Näytetunnin kesto on 20 minuuttia ja tunnille voit osallistua tavallisissa opiskeluvaatteissa, erillistä liikuntavarustusta et tarvitse.

Torstai 24.11.

  • Klo 16:30-19:30 Hyvinvointikahvila Tellus Stagella. Voit tutua uusiin ihmisiin, juoda kupposen kahvia tai teetä ja syödä pientä purtavaa. Samalla voit kokeilla hyvinvointituutoreiden järjestämiä aktiviteetteja ja pelata lautapelejä.
  • Klo 20-00:00 OYY:n ja OSAKOn järjestämät alkoholittomat Trippibileet 45 Specialissa!
  • Klo 16:15-18:00 Interfaith Dialogue Group (uskontodialogiryhmä englanniksi) Linnanmaan Telluksen huoneessa Frost Club. Täällä eri uskonnoista tulevat ja uskonnottomat keskustelevat uskontoon liittyvistä teemoista ymmärtääkseen paremmin toisiaan. Hyytävä puheenaihe tällä kertaa: Why we need religion?

Viikon aikana on myös runsaasti erilaisia hyvinvointituutorointeja, katso lisää hyvinvointituutoroinnista täältä!

Viimeksi päivitetty: 18.11.2022