Tervetuloa Työelämän pelisäännöt -tapahtumaan!

Luotettava tieto työelämän sopimuksista, menettelytavoista ja termeistä on tärkeää koko uran ajan, mutta erityisesti työelämän alkutaipaleella.

Työelämän pelisäännöt on Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n asiantuntijoiden kokoama opas, joka sopii nuorille, maahan muuttaneille ja kaikille, jotka haluavat lisätä tietojaan suomalaisesta työelämästä. Tämä opas antaa sinulle perustietoja työelämästä, ja sen avulla on myös helppo tarkistaa, mitä sinun täytyy ottaa huomioon uudessa työpaikassa tai uudessa tilanteessa. Joskus voi tulla vastaan sellaisia kysymyksiä tai ongelmatilanteita, joissa tarvitset lisäneuvoja. Kun tarvitset lisätietoa tai apua, muista osoite www.työelämänpelisäännöt.fi.

Tule paikan päälle kuulemaan, mitä TYPE-käytännöt ovat ja miten ne voivat hyödyttää juuri sinua! Työelämän pelisäännöt -tapahtuma on avoin kaikille riippumatta siitä, oletko töissä, työnhakija, opiskelija, kesätöitä vailla vai ainoastaan asiasta kiinnostunut. Tapahtumaan ei vaadita ilmoittautumista.

Työelämän pelisäännöt Oulun yliopistolla, Linnanmaan kampuksen Tellus Stagella 18.4. kello 9–12.

9:00 Esitys ja kysymykset suomeksi

10:30 Esitys ja kysymykset englanniksi

Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 28.2.2023