Alumniyhteisö - vahva verkostosi

Alumniyhteisön kautta pysyt ajan tasalla tuoreimmasta tutkimuksesta, oman alasi uutisista sekä tapahtumista sekä kouluttautumismahdollisuuksista yliopistolla. Alumniyhteisö tarjoaa sinulle tilaisuuksia verkostoitumiseen myös muiden alumnien kanssa. Tarjoamme sosiaalisen median alustat keskustelua ja verkostoitumista varten.

Alumniyhteisössä pääset verkostoitumaan

Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon suorittaneet eli alemman tai ylemmän korkeakoulutututkinnon, lisensiaatin, erikoislääkäritutkinnon, tohtorin tutkinnon sekä MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Kaikki Oulun yliopiston eri tiedekunnista valmistuneet ovat tervetulleita yhteisöön, olipa valmistumisesta sitten kulunut päivä tai vuosikymmeniä.

Liittymällä alumniyhteisöön varmistat, että pysyt ajan tasalla yliopiston uutisista, tutkimuksesta, jatkuvasta oppimisesta sekä tapahtumista. Kaikkia alumniyhteisön jäseniä yhdistävät opinnot Oulun yliopistolla, joten heidän seurassaan tunnet aina olevasi kuin kotona. Jos vanha kurssikaverisi ei ole vielä jäsen, voit kutsua hänetkin mukaan.

Liity mukaan yhteisöön tästä linkistä. Tutustu miten yliopisto käsittelee henkilötietojasi tämän linkin kautta.

Yhteisöön liittymällä pysyt ajan tasalla tuoreimmasta tutkimuksesta, oman alasi uutisista sekä tapahtumista sekä kouluttautumismahdollisuuksista yliopistolla. Alumniyhteisö tarjoaa sinulle tilaisuuksia verkostoitumiseen sekä mahdolliseen koulutus- tai tutkimusyhteistyöhön yliopiston kanssa.

Liity mukaan keskusteluun alumnien LinkedIn-ryhmässä ja alumnien Facebook-ryhmässä.

Liity mukaan alumniyhteisöön

Tilaamalla yhteisössä uutiskirjeen ja muuta viestintää

  • saat tietoa yliopiston ja tiedekuntasi ajankohtaisista kuulumisista, seminaareista ja konferensseista sekä muista tapahtumista, joissa voit verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa
  • pysyt ajan tasalla yliopistossa tehtävästä tutkimuksesta
  • saat tietoa täydennyskoulutusmahdollisuuksista, joilla voit vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi
  • saat kutsuja yliopiston avoimiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin (esim. vuosikurssitapaamiset) suoraan sähköpostiisi
  • saat tietoa opiskelijoiden mentoroinnista, vierailijaluennoitsijahauista sekä muista mahdollisuuksista tutustua Oulun yliopiston opiskelijoihin
  • voit antaa palautetta osallistumalla yliopiston tai oman alasi uraseurantakyselyihin.

Pääset alkuun helposti

Pyydä liittymistä valitsemalla kirjautumissivulla ja täytä liittymislomake. Rekisteröityminen yhteisöön on kaksivaiheinen tietosuojasysistä. Tarkista vahvistusviestin varalta myös muut sähköpostin kansiot. Samalla sivulla voit jatkossa pitää yllä yhteystetojasi.

Liity mukaan tästä linkistä.

Sinua voisi kiinnostaa myös