Alumniyhteisö - vahva verkostosi

Valmistuessasi saat tutkintotodistuksen lisäksi kutsun liittyä Oulun yliopiston alumniyhteisöön, jonka avulla pidämme yhteyttä alumneihimme. UniOulu Alumni Community -palvelussa valmistuneiden on helppo säilyttää myös yhteys toisiinsa.

Alumniyhteisössä tunnet aina olevasi kotona

Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon suorittaneet eli alemman tai ylemmän korkeakoulutututkinnon, lisensiaatin, erikoislääkäritutkinnon, tohtorin tutkinnon sekä MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Kaikki Oulun yliopiston eri tiedekunnista valmistuneet ovat tervetulleita yhteisöön, olipa valmistumisesta sitten kulunut päivä tai vuosikymmeniä.

Liittymällä alumniyhteisöön varmistat, että pysyt ajan tasalla yliopiston uutisista, tutkimuksesta, jatkuvasta oppimisesta sekä tapahtumista. Kaikkia alumniyhteisön jäseniä yhdistävät opinnot Oulun yliopistolla, joten heidän seurassaan tunnet aina olevasi kuin kotona. Jos vanha kurssikaverisi ei ole vielä jäsen, voit kutsua hänetkin mukaan. Alumniverkosto tarjoaa myös tärkeää tietoa alumniemme sijoittumisesta työelämään.

Liity mukaan alumnien LinkedIn-ryhmään ja alumnien Facebook-ryhmään.

Miksi liittyä alumniyhteisöön?

  • Liittyminen ja jäsenyys ovat ilmaisia.
  • ​Löydät vanhoja opiskelutovereitasi ja voit helposti pitää heihin yhteyttä. Kokemusten vaihtaminen ja molemminpuolinen mentorointi on aina hyödyksi. Voitte sopia esimerkiksi vuosikurssitapaamisen!
  • Voit tutustua uusiin ihmisiin, joita yhdistää samat mielenkiinnon kohteet.
  • Voit tilata Oulun yliopiston uutiskirjeen sekä muuta alumneja koskevaa viestintää. Pysyt näin ajan tasalla, mitä kotiyliopistollasi tapahtuu ja millaista toimintaa alumneille on tarjolla.

Tilaamalla yhteisössä uutiskirjeen ja muuta viestintää

  • saat tietoa yliopiston ja tiedekuntasi ajankohtaisista kuulumisista, seminaareista ja konferensseista sekä muista tapahtumista, joissa voit verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa
  • pysyt ajan tasalla yliopistossa tehtävästä tutkimuksesta
  • saat tietoa täydennyskoulutusmahdollisuuksista, joilla voit vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi
  • saat kutsuja yliopiston avoimiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin (esim. vuosikurssitapaamiset) suoraan sähköpostiisi
  • saat tietoa opiskelijoiden mentoroinnista, vierailijaluennoitsijahauista sekä muista mahdollisuuksista tutustua Oulun yliopiston opiskelijoihin
  • voit antaa palautetta osallistumalla yliopiston tai oman alasi uraseurantakyselyihin.

Tilaamalla itseäsi kiinnostavaa viestintää muistamme sinua säännöllisesti. Seuraa siis sähköpostiasi.

Pääset alkuun helposti

Pyydä liittymistä valitsemalla kirjautumissivulla "Request invitation" ja täytä liittymislomake. Rekisteröityminen yhteisöön on kaksivaiheinen. Tarkista vahvistusviestin varalta myös muut sähköpostin kansiot.

Kun olet täyttänyt pyydetyt tiedot, kirjaudu sisään yhteisöalustalle ja tarkista profiilisi asetukset ja tilaa haluamaasi viestintää. Kirjauduttuasi järjestelmään ja viimeisteltyä profiilisi, voit ladata käyttöösi "UniOulu Alumni" mobiilisovelluksen, jonka löydät App Storesta tai Google Playsta. Mobiilisovellus toimii ainoastaan rekisteröidyillä käyttäjillä.

Voit verkostoitua halutessasi muiden alumnien kanssa. Kaikki yhteisön jäsenet ovat automaattisesti kontaktejasi. Yhteisöalusta toimii sosiaalisen median tavoin.

Voit jakaa kokemustasi ja tietämystäsi muiden alumnien kanssa. Kukapa tietää, millaisia hienoja ideoita ajatustenvaihdosta syntykään. Tukenasi on vahva Oulun yliopiston alumnien yhteisö.

Tehdään yhdessä yhteisöstämme mahdollisimman mukava kohtaamispaikka!

Liity mukaan jo tänään