Opiskelijayhteistyö

Tee yhteistyötä Oulun yliopiston opiskelijoiden kanssa! Saat ajankohtaista tietämystä ja uutta näkökulmaa omiin tarpeisiisi. Opiskelijayhteistyö voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tutkinnot vuosittain

1500

ylempää korkeakoulututkintoa

>1000

alempaa korkeakoulututkintoa

Yhteistyömuotoja

Opiskelijayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi

  • Opiskelijat tekevät kandi- tai lopputyönsä yrityksen antamasta aiheesta
  • Opiskelijat ovat kesätöissä tai tekevät harjoittelujakson yrityksessä
  • Yrityksen asiantuntijat pitävät vierailuluentoja kursseilla
  • Yritykset antavat ongelman ratkaistavaksi kurssille
  • Yritykset osallistuvat yliopistossa järjestettäviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin
  • Valmistunut opiskelija saa työpaikan yrityksestä

Rekrytointipalvelut

Olemme kehittäneet erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen. Yrityspäivän avulla voit saavuttaa maksimaalisen näkyvyyden ja tehokkaan tavan tavoittaa opiskelijamme.

Brändää yrityksesi

Career Centre Company Hub on Oulun yliopiston Career Centren luoma sähköinen alusta, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen yritysten ja opiskelijoiden välillä. Haluamme kutsua yrityksenne näkymään opiskelijoillemme Hubissa.

Career Centre Company Hub on rakennettu Moodleen, Oulun yliopiston viralliseen sähköiseen oppimisympäristöön. Moodle on opiskelijoille tuttu, virtuaalisen opiskelun keskipiste, ja tavoitteemme on rakentaa siitä myös ura-asioiden keskipiste.

Hubissa yrityksenne voi rakentaa brändiään ja työnantajamielikuvaansa opiskelijoiden keskuudessa sekä olla läsnä kampuksella virtuaalisesti.

Hubin etusivulla opiskelijat näkevät ruudukon, joka koostuu Hubissa mukana olevien yritysten logoista. Kun opiskelijat napsauttavat yrityksenne logoa, pääsevät he tutustumaan yritykseenne tarkemmin.

Jotta voisimme rakentaa Hubiin yrityskohtaisia sisältöjä opiskelijoille, pyydämme teitä antamaan meille hieman tietoja yrityksestänne vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn.

Mikäli teillä on kysyttävää, otattehan yhteyttä career@oulu.fi

Työ- ja harjoittelupaikkojen välitys

Onko sinulla tarjolla opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe?

Työnantajat pääsevät jättämään ilmoituksen työ-, harjoittelu- tai opinnäytepaikasta Valojobsin palvelusta, jossa mukana ovat Vaasan, Lapin ja Oulun yliopistot. Valojobs tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus, harjoittelupaikkatarjous tai opinnäyteaihe yliopistojen opiskelijoille tai vastavalmistuneille työnhakijoille.

Työantaja voi kohdistaa ilmoituksen vain yhteen tai kaikkiin kolmeen yliopistoon ja haluamilleen koulutusaloille. Paikkatarjouksen jättäminen on työnantajille ilmaista. Opiskelijat löytävät paikkatarjoukset Valojobsin näkymästä.

Ota yhteyttä!

Oulun yliopiston Career Centre auttaa yrityksiä opiskelijoiden rekrytoinnissa ja harjoittelijoiden löytämisessä. Järjestämme työelämään liittyviä työpajoja ja seminaareja sekä yritysvierailuja ja rekrytointitapahtumia. Voimme myös keskustella kanssanne yrityksenne rekrytointimahdollisuuksista ja mahdollisuuksista esitellä yritystänne opiskelijoillemme.

Lisätiedot: career@oulu.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös