Opiskelijayhteistyö

Tee yhteistyötä Oulun yliopiston opiskelijoiden kanssa! Saat ajankohtaista tietämystä ja uutta näkökulmaa omiin tarpeisiisi. Opiskelijayhteistyö voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tutkinnot vuosittain

1500

ylempää korkeakoulututkintoa

>1000

alempaa korkeakoulututkintoa

Yhteistyömuotoja

Opiskelijayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi

  • Opiskelijat tekevät kandi- tai lopputyönsä yrityksen antamasta aiheesta
  • Opiskelijat ovat kesätöissä tai tekevät harjoittelujakson yrityksessä
  • Yrityksen asiantuntijat pitävät vierailuluentoja kursseilla
  • Yritykset antavat ongelman ratkaistavaksi kurssille
  • Yritykset osallistuvat yliopistossa järjestettäviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin
  • Valmistunut opiskelija saa työpaikan yrityksestä

Rekrytointipalvelut

Olemme kehittäneet erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen. Yrityspäivän avulla voit saavuttaa maksimaalisen näkyvyyden ja tehokkaan tavan tavoittaa opiskelijamme.

Työ- ja harjoittelupaikkojen välitys

Onko sinulla tarjolla opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe?

Työnantajat pääsevät jättämään ilmoituksen työ-, harjoittelu- tai opinnäytepaikasta Valojobsin palvelusta, jossa mukana ovat Vaasan, Lapin ja Oulun yliopistot. Valojobs tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus, harjoittelupaikkatarjous tai opinnäyteaihe yliopistojen opiskelijoille tai vastavalmistuneille työnhakijoille.

Työantaja voi kohdistaa ilmoituksen vain yhteen tai kaikkiin kolmeen yliopistoon ja haluamilleen koulutusaloille. Paikkatarjouksen jättäminen on työnantajille ilmaista. Opiskelijat löytävät paikkatarjoukset Valojobsin näkymästä.

Ota yhteyttä!

Oulun yliopiston Career Centre auttaa yrityksiä opiskelijoiden rekrytoinnissa ja harjoittelijoiden löytämisessä. Järjestämme työelämään liittyviä työpajoja ja seminaareja sekä yritysvierailuja ja rekrytointitapahtumia. Voimme myös keskustella kanssanne yrityksenne rekrytointimahdollisuuksista ja mahdollisuuksista esitellä yritystänne opiskelijoillemme.

Lisätiedot: career@oulu.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös