Opiskelijayhteistyö

Tee yhteistyötä Oulun yliopiston opiskelijoiden kanssa! Saat ajankohtaista tietämystä ja uutta näkökulmaa omiin tarpeisiisi. Opiskelijayhteistyö voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tutkinnot vuosittain

1500

ylempää korkeakoulututkintoa

>1000

alempaa korkeakoulututkintoa

Yhteistyömuotoja

Opiskelijayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi

  • Opiskelijat tekevät kandi- tai lopputyönsä yrityksen antamasta aiheesta
  • Opiskelijat ovat kesätöissä tai tekevät harjoittelujakson yrityksessä
  • Yrityksen asiantuntijat pitävät vierailuluentoja kursseilla
  • Yritykset antavat ongelman ratkaistavaksi kurssille
  • Yritykset osallistuvat yliopistossa järjestettäviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin
  • Valmistunut opiskelija saa työpaikan yrityksestä

Rekrytointipalvelut

Olemme kehittäneet erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen. Yrityspäivän avulla voit saavuttaa maksimaalisen näkyvyyden ja tehokkaan tavan tavoittaa opiskelijamme.

Työ- ja harjoittelupaikkojen välitys

Onko sinulla tarjolla opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe?

JobTeaser-rekrytointipalvelua käyttävät Oulun, Itä-Suomen, Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Turun ja Vaasan yliopistot, Aalto- ja LUT-yliopisto, Hanken kauppakorkeakoulu, Åbo Akademi sekä alkuvuodesta 2024 Lapin yliopisto.

JobTeaser-palvelussa voit maksutta ilmoittaa yrityksesi tai organisaatiosi avoimesta työ-, harjoittelu- ja opinnäytepaikasta opiskelijoille ja väitöskirjatutkijoille. Palvelun kautta löydät tehokkaasti ja kohdennetusti uramahdollisuuksiaan etsivät opiskelijat kaikilta aloilta. Halutessasi ilmoituksesi tavoittaa Oulun yliopiston lisäksi opiskelijat yhdestätoista suomalaisesta yliopistosta. Ilmoitustasi kohdentamalla valitset, missä yliopistoissa ja millä koulutusaloilla näyt.

Ennen ilmoituksen jättämistä pyydämme tutustumaan JobTeaserin ohjeisiin, julkaisuehtoihin sekä yliopistojen koulutusalalistaan. Muistathan, että englanniksi laadittu ilmoitus tavoittaa myös kansainväliset osaajat!

Ilmoituksiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä palvelemme sinua osoitteessa jobteaser@aarresaari.net

Huomaathan, että Jobteaser on ainoa kanava, jonka kautta työnantajat voivat tarjota työpaikkoja Oulun yliopiston opiskelijoille. Emme välitä työpaikkailmoituksia alumneille tai opiskelijoille erikseen sähköpostin tai muiden kanavien kautta.

Talent Boost -harjoittelutuki

Oulun yliopisto tukee yrityksiä ja organisaatioita, kun palkkaat kansainvälisen tutkinto-opiskelijan harjoitteluun. Kotimaan harjoittelutukea myönnetään pienille ja keskisuurille yrityksille (alle 250 henkilöä työllistävät yritykset) sekä julkisen ja ns. kolmannen sektorin (järjestöt, säätiöt) työnantajille.

Harjoittelutuki on 1 600 e / harjoittelu. Opiskelija hakee harjoittelutukea yliopistolta ennen harjoittelun alkamista. Työnantaja laskuttaa yliopistoa harjoittelujakson päätyttyä.

Näin hyödynnät tuen:

  1. Sovi harjoittelusta opiskelijan kanssa.
  2. Tee harjoittelusopimus opiskelijan ja yliopiston kanssa (saat sopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi).
  3. Lähetä lasku harjoittelujakson päätyttyä. Tuki laskutetaan sen vuoden loppuun mennessä, jolloin tuki on myönnetty.

Lue lisää tuetun harjoittelun kriteereistä Harjoittelutuki Suomessa -sivun Tietoa työnantajalle -osiosta.

Ota yhteyttä!

Oulun yliopiston Career Centre auttaa yrityksiä opiskelijoiden rekrytoinnissa ja harjoittelijoiden löytämisessä. Järjestämme työelämään liittyviä työpajoja ja seminaareja sekä yritysvierailuja ja rekrytointitapahtumia. Voimme myös keskustella kanssanne yrityksenne rekrytointimahdollisuuksista ja mahdollisuuksista esitellä yritystänne opiskelijoillemme.

Lisätiedot: career@oulu.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös