Palveluhinnat

Väestötutkimuksen infrastruktuuriyksikkö on asettanut hinnat palveluille, joita tehdään osana Pohjois-Suomen syntymäkohortin Hyvinvointi- ja terveystutkimusohjelmaa tai yksikön tilastollista palvelutoimintaa.

Arctic Biopankki on voittoa tavoittelematon biopankki, jonka aineistoa voivat hakea tutkimustarkoitukseen sekä akateemiset että yksityisen sektorin toimijat. Arctic Biopankki on asettanut toiminalleen hinnat, joilla katetaan aineiston hallinnasta aiheutuvan työn kulut.

Palveluhinnat

Infrastruktuurin kehitys- ja ylläpitokuluja voidaan osin sisällyttää hintoihin tutkimusprojekteille, joita tehdään kaupallisella rahoituksella.

Tutkimusprojektille aiheutuvat kustannukset määräytyvät aineistopyynnön sisällön ja laajuuden mukaan. Infrastruktuurille palautuvat analyysitiedot tai tulokset, joilla on merkittävää käyttöä osana tulevia tutkimuksia ja siten rikastuttavat olemassa olevaa tietovarantoa, voidaan huomioida tutkimushankkeen hinnoittelussa. Ennalta sovituissa Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan tutkimushankkeissa tiedekunta voi kattaa osan aiheutuvista työkustannuksista.

Saadaksesi kustannusarvion tutkimushankkeellesi ole yhteydessä: arcticbiobank (at) oulu.fi (biopankin aineistopyyntö) tai NFBCprojectcenter (at) oulu.fi (NFBC tutkimusohjelman aineistopyyntö tai tilastollisen analyysin palvelu.

Palvelu

Hinta*

Esiselvitys (näytteiden tai tiedon saatavuus)

300 €

Aineistopyynnön käsittely

1250 €

Aineistopyynnön täydennykset

Projektin keston pidentäminen tai tutkijoiden lisääminen projektiin

Lisämuuttujapyyntö (vähäinen määrä, tutkimukseen sisältyvä

150 €

300 €

Näyte- tai tietoaineiston kokoaminen tai asiantuntijapalvelu

164 € / h

*ei sisällä arvonlisäveroa (ALV 0%)

Väestötutkimuksen infrastruktuuriyksikkö voi tehdä hintoihin muutoksia.