Henkilöstöedut

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut. Tältä sivulta löydät keskeisimmät edut jotka saat käyttöösi yliopiston työntekijänä.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä joustavuutta

Työkulttuurimme mahdollistaa hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä. Monipaikkatyö ja liukuva työaika tarjoavat sinulle joustavuutta työaikasi hallitsemiseen. Asiantuntija- ja tukihenkilöstö kuuluu säännölliseen, joustavaan työaikaan ja opetus- ja tutkimushenkilöstö kokonaistyöaikaan, jossa työsuunnitelma sovitaan yhdessä esihenkilösi kanssa yksilöllisesti.

Meillä pääset nauttimaan pitkistä lomista. Normaalin palkan lisäksi maksamme lomarahaa henkilöstöllemme. Opetus- ja tutkimushenkilöstö suunnittelee työnsä ja lomansa kokonaistyöajan puitteissa. Asiantuntija- ja tukihenkilöstön lomat määräytyvät työehtosopimuksen mukaan. Meillä ei lauantaita lasketa lomapäiviksi!

Lisäksi tarjoamme henkilökunnallemme palkalliset vanhempainvapaat ja otamme huomioon erilaiset perheet ja elämäntilanteet. Järjestämme myös aktiviteetteja ja tapahtumia koko perheelle.

Työterveyshuolto ja vakuutukset

Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut, jotka sisältävät myös mielenterveyden tukipalveluita. Työterveytemme kautta pääset asioimaan työterveyshoitajan, työterveyslääkärin, työterveysfysioterapeutin ja tarvittaessa psykologin kanssa.

Lisäksi tarjoamme sinulle digitaalisia palveluita, joiden kautta esimerkiksi reseptien uusiminen onnistuu kätevästi etänä.

Jokainen työntekijämme on vakuutettu Oulun yliopiston matkavakuutuksella ja tapaturmavakuutuksella, joka kattaa myös etätöissä sattuneet tapaturmat.

Nauti erilaisista hyvinvointieduista

Tarjoamme sinulle kattavan liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun ePassin muodossa. Hyvinvointietu on rahallinen etu, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla eri palveluihin. ePassia voi käyttää esimerkiksi kuntosalijäsenyyteen, kulttuuritapahtumiin tai hierontaan. Edun tarkoituksena on tukea hyvinvointiasi ja työkykyäsi.

Tuemme henkilöstömme liikkumista ja hyvinvointia myös tarjoamalla modernin työsuhdepyöräedun. Työntekijänämme sinulla voi olla mahdollisuus hankkia itsellesi laadukas pyörä laajasta valikoimasta kustannustehokkaasti. Työsuhdepyörät ovat myös konkreettinen teko ympäristön hyväksi.

Tarjoamme henkilöstöllemme myös mahdollisuutta hyödyntää Auntien matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelua verkossa. Palvelu tukee jaksamistasi niin töissä kuin kotona, ennen kuin haasteet kasaantuvat ongelmiksi. Ennakoivan ja joustavan keskustelutuen avulla löydät ratkaisuja haasteisiisi ja saat aikaiseksi mitattavia tuloksia.

Rahallisen edun lisäksi seuraamme henkilöstömme hyvinvointia hyvinvointikyselyllä ja kehityskeskusteluilla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme henkilöstömme hyvinvoinnin tueksi. Pääset vahvistamaan tiimisi yhteishenkeä ja koko yliopiston yhteisöllisyyttä erilaisissa yhteisissä virkistystapahtumissa.

Muut edut

Henkilöstöedut lyhyesti

  • Liukuva työaika
  • Mahdollisuus monipaikkatyöhön
  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Pitkät lomat ja lomaraha
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu
  • Kattava koulutustarjonta
  • Oikeus alennettuun hintaan kampuksemme ravintoloissa
  • Liikuntapalvelut
  • Rahalliset palkkiot ja kannustimet

Sinua voisi kiinnostaa myös