University of Oulu, 2017

Haluatko pienryhmäohjaajaksi?

Haluatko pienryhmäohjaajaksi?

Haku pienryhmäohjaajaksi syksyllä 2021 opintonsa aloittaville perustutkinto-opiskelijoille sekä kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijoille ja saapuville vaihto-opiskelijoille käynnistyy 4.1.2021 . Pienryhmäohjaajien hausta ja nimeämisestä vastaavat tiedekunnat/tutkinto-ohjelmat. Ota tarvittaessa yhteyttä tutkinto-ohjelmasi pienryhmäohjauksen yhdyshenkilöön.

Pienryhmäohjaajana toimimisen edellytys:

  • olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi
  • olet vastuuntuntoinen ja hoitanut hyvin omat opintosi,
  • haluat auttaa uusia opiskelijoita sujuvaan opintojen alkuun
  • haluat toimia vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja olla mukana rakentamassa opiskelijan hyvää ensimmäistä lukuvuotta
  • olet valmis tutustuttamaan uutta opiskelijaa opintoihin ja yliopistoon,
  • osallistut pienryhmäohjaajille järjestettäviin koulutuksiin (tarkempaa tietoa tulossa),
  • olet paikalla, kun uudet opiskelijat saapuvat ja pienryhmäohjaus alkaa.

Jos kiinnostuit, täytä hakulomake (4.1.2021 - 14.2.2021)

Pienryhmäohjaaja ohjaa ryhmäänsä 10-15 ohjaustuntia. Tiedekunta maksaa pienryhmäohjaajalle ohjauspalkkion (tällä hetkellä ohjauspalkkio on 14,10 €/tunti) ja antaa ohjauksesta pienryhmäohjaajalle todistuksen. Riippuen tutkinto-ohjelman käytänteistä ohjaustyöstä voi saada myös opintosuoritusmerkinnän.

Samalla hakulomakkeella voi hakea sekä perusopiskelijoiden että maisteriopiskelijoiden pienryhmäohjaajaksi, ja kansainvälisen maisteriohjelman ja vaihto-opiskelijoiden kummiksi. Lue lisää kansainvälisten opiskelijoiden ohjaamisesta.

HUOM: Jos olet työsuhteessa Oulun yliopistoon pienryhmäohjauksen ajankohtana (esim. harjoittelu), et voi laskuttaa pienryhmäohjausta normaalin käytännön mukaan. Tällöin palkkio maksetaan toisella tavalla. Ilmoita tällaisesta työsuhteesta mahdollisimman pian tutkinto-ohjelmasi pienryhmäohjauksen yhdyshenkilölle. Lisätietoja yleisesti työsuhdeasioista: hr@oulu.fi.

Lisätietoja:

 

Viimeksi päivitetty: 29.1.2021