Alumniyhteisössä tunnet aina olevasi kotona

Alumniyhteisö - vahva verkostosi

Valmistuessasi saat tutkintotodistuksen lisäksi kutsun liittyä Oulun yliopiston alumniyhteisöön, jonka avulla pidämme yhteyttä alumneihimme. UniOulu Alumni Community -palvelussa alumnien on helppo säilyttää myös yhteys toisiinsa ja löytää myös uusia tuttavia laajan jäsenverkoston kautta. 

Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon suorittaneet eli alemman tai ylemmän korkeakoulutututkinnon, lisensiaatin, erikoislääkäritutkinnon, tohtorin tutkinnon sekä MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Kaikki Oulun yliopiston eri tiedekunnista valmistuneet ovat tervetulleita yhteisön jäsesenksi, olipa valmistumisesta sitten kulunut päivä tai vuosikymmeniä. 

Kaikkia alumniyhteisön jäseniä yhdistävät opinnot Oulun yliopistolla, joten heidän seurassaan tunnet aina olevasi kuin kotona. Jos vanha kurssikaverisi ei ole vielä jäsen, voit kutsua hänetkin mukaan. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet: aktiivisena osallistujana tai innokkaana seuraajana ja tukijana. Päivittämällä yhteystietojen lisäksi säännöllisesti sekä opiskelu- ja työpaikkatietojasi tarjoat meille tärkeää tietoa alumniemme sijoittumisesta työelämään opetuksen, urasuunnittelun ja alumnitoiminnan tueksi. 


 

Miksi liittyä alumniyhteisöön?

  • Liittyminen ja jäsenyys ovat ilmaisia.
  • ​Löydät vanhoja opiskelutovereitasi ja voit helposti pitää heihin yhteyttä. Kokemusten vaihtaminen ja molemminpuolinen mentorointi on aina hyödyksi. Voitte sopia esimerkiksi vuosikurssitapaamisen!
  • Voit tutustua uusiin ihmisiin, joita yhdistää samat mielenkiinnon kohteet.
  • Voit tilata Oulun yliopiston uutiskirjeen sekä muuta alumneja koskevaa viestintää. Pysyt näin ajan tasalla, mitä kotiyliopistollasi tapahtuu ja millaista toimintaa alumneille on tarjolla. 

Tilaamalla yhteisössä uutiskirjeen ja muuta alumniviestintää

  • saat tietoa yliopiston ja tiedekuntasi ajankohtaisista kuulumisista, seminaareista ja konferensseista sekä muista tapahtumista, joissa voit verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa
  • pysyt ajan tasalla yliopistossa tehtävästä tutkimuksesta
  • saat tietoa täydennyskoulutusmahdollisuuksista, joilla voit vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi 
  • saat kutsun Yliopistopäivän alumnijuhlaan, tapahtumiin ja muihin alumnien tilaisuuksiin (esim. vuosikurssitapaamiset) suoraan sähköpostiisi
  • saat tietoa opiskelijoiden mentoroinnista, vierailijaluennoitsijahauista sekä muista mahdollisuuksista tutustua Oulun yliopiston opiskelijoihin 
  • voit antaa palautetta osallistumalla yliopiston tai oman alasi uraseurantakyselyihin.

Tilaamalla itseäsi kiinnostavaa viestintää muistamme sinua säännöllisesti. Seuraa siis sähköpostiasi.

Pääset alkuun helposti

Vaihe 1 
Pyydä liittymistä painamalla "Request invitation" ja täytä liittymislomake omilla tiedoillasi. Rekisteröityminen on kaksivaiheinen. Liittymispyyntölomakkeen hyväksymisen jälkeen saat vielä ilmoittamaasi sähköpostiin viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan liittymispyyntö ja täydentämään vielä muita tietoja. Tarkista myös roskapostisi, koska joskus kutsu saattaa mennä sinne. 

Vaihe 2 
Kun olet täyttänyt toisen vaiheen lomakkeen tiedot, kirjaudu sisään yhteisöalustalle ja tarkista profiilisi asetukset sekä säädä viestintäasetukset haluamaasi tilaan. Lisää itsestäsi kiva kuva sekä halutessasi myös taustakuva ja headline eli otsikko. 

Vaihe 3 
Verkostoidu muiden alumnien kanssa. Voit jutella joko yhteisellä seinällä tai yksityisesti. Löydät muut alumnit henkilöluettelosta ja kaikki jäsenet ovat automaattisesti kontaktejasi. Yhteisöalusta toimii sosiaalisen median tavoin. 

Vaihe 4 
Jaa kokemustasi ja tietämystäsi muiden alumnien kanssa. Kukapa tietää, millaisia hienoja ideoita ja konreettisia projekteja ajatustenvaihdosta syntykään! Tukenasi on vahva Oulun yliopiston alumnien yhteisö.

Tehdään yhdessä yhteisöstämme mahdollisimman mukava kohtaamispaikka!