Oulun yliopiston tiedepuutarha

Tervetuloa tiedepuutarhaan! Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan vehreään ympäristöön on luotu vierailukeskus, jossa tiede, kestävä kehitys, vihreät yritykset ja vierailijat kohtaavat. Kasvitieteellisen puutarhan aulasta löytyy tiedenäyttely, jossa esitellään Oulun yliopiston tutkimusprojekteja eri fokusalueilta. Tiloissa voit tutustua myös virtuaaliseen showroomiin, joka esittelee vähähiilisiä yrityksiä Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Monitoimitila Sara on erinomainen paikka työpajojen, hackathonien ja ryhmätyöskentelyä vaativien tilaisuuksien pitämiseen. Kokoushuone Vanamoa voi varata pienempiin tapaamisiin. 

Tiloja voi varata sähköpostitse osoitteesta tiedepuutarha@oulu.fi.  Tutustuthan ensin tiloihin ja niiden varaustilanteeseen alla olevien sivujen ja tiedepuutarhan kartan avulla. Opastettuja kierroksia kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin voi varata täältä

Oulun yliopiston tiedepuutarha on toteutettu Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman Elinvoimaa ja kestävyyttä innovaatioyhteistyöllä -hankkeen (EKI) kautta. Lisätietoja EKI-hankkeesta: Projektipäällikkö Anni Huovinen (anni.huovinen@oulu.fi).

 

 

                     

Tilat
Täältä saat lisätietoa Tiedepuutarhan tiloista ja varustelusta
30.1.2020

Näyttelytila

30.1.2020

Sara

30.1.2020

Vanamo