Oulun yliopiston Tiedepuutarha

Tiedepuutarha avataan syksyllä 2020! Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan vehreään ympäristöön avataan vierailukeskus, jossa tiede, kestävä kehitys, vihreät yritykset ja vierailijat kohtaavat. Kasvitieteellisen puutarhan aulaan rakentuu tiedenäyttely, jossa esitellään Oulun yliopiston tutkimusprojekteja eri fokusalueilta. Tiloissa voit tutustua myös virtuaaliseen showroomiin, joka esittelee vähähiilisiä yrityksiä Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Monitoimitila Sara on erinomainen paikka työpajojen, hackathonien ja ryhmätyöskentelyä vaativien tilaisuuksien pitämiseen. Kokoushuone Vanamoa voi varata pienempiin tapaamisiin. 

Tiedepuutarhan avajaisia vietetään syyskuussa 2020 - tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina. Tilavarauksia voi tehdä jo nyt kasvitieteellisen puutarhan sivuilla.

Tervetuloa Tiedepuutarhaan!

Tiedepuutarha toteutetaan Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman Elinvoimaa ja kestävyyttä innovaatioyhteistyöllä -hankkeen (EKI) kautta. Lisätietoja EKI-hankkeesta: Projektipäällikkö Anni Huovinen (anni.huovinen@oulu.fi).

 

 

                 

Tilat
Täältä saat lisätietoa Tiedepuutarhan tiloista ja varustelusta
30.1.2020

Näyttelytila

30.1.2020

Sara

30.1.2020

Vanamo